2777
2789
عنوان

امشب با نامزدم دعوای ناجور کردم اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 48845 بازدید | 372 پست
اگر سختته تا گرفتارش نشدی تمومش کن ... نزار وابسته شی که دیگه بخاطر وابستگی محبورشی بمونی و بسازی

خوشبختانه خوب یاد گرفتم بیخیال شم...مغرورم هستم...

همین الانم میگم نقشی تو زندگیم نداره...

فکر کنم 22 یا 23ساله باشی نامزدتم نهایتا سی...مردا اکثرا حوصله دعوا توی چت رو ندارن همش میگن خدافظ...شما باید ببینی ریشه زنگ نزدنای نامزدت از کجاس با محبت و آرامش ازش بپرس یا حتی مشکلتو به مادر نامزدت بگو ریشه یابی کن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چته دختر داری میرینی ب رابطه ت ها زود برو پیش روانشناس اون دوست داره ولی داری گند میزنی

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
فدای شما ♥️😍حرفاتو نریز تو خودت که اینجوری یه دفعه صبرت لبریز بشه حرفاتو به درستی بهش بگو مردا هم ا ...

قربونت 

خب چیکار کنم بیاد سمتم همه راه ها رو رفتم دعوا بگیر تا عشقم عشقم 

وقتی میبینم فقط منم ک تلاش میکنم ناراحت میشم دیگه

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

عزیزمیخیلی خوشم اومد از حرفاتحتما همینکارو میکنم

موفق باشی فقط با آرامش حرف بزن آروم و شمرده عصبی نشو مثل خودش بشو ببین چطور دنبالت راه می افته مرداد عاشق اینم بهشون بگن تکیه گاه بزرگشون کنند سیاست داشته باش با پنبه سر ببر

همیشه خسته ستبخاطر زنگش دعوامون شد

بخدا دقیقا رفتم ۱۲ سال پیش ،زمان نامزدی خودمون چقد حرص می‌خوردم بحث قهر دعوا ،و چقد نامزدت کپی همسر منم من هرچی میگفتم می‌گفت باشه آروم باش بعدا حرف میزنیم،چند بار گفتم تموم کنیم الان بهترین همسر دنیا و دارم ،اما خدارو هزار مرتبه شکر که موندیم بعدا شرایطش رو درک کردم ببین مرداد با زنا خیلی فرق دارن بعدا بهش می‌رسی ،اگه همیشه همینطور آروم و صبوره قدرشو بدون الان حرص میخوری اما بعداً میفهمی چقد اینکارش درست 

فکر کنم 22 یا 23ساله باشی نامزدتم نهایتا سی...مردا اکثرا حوصله دعوا توی چت رو ندارن همش میگن خدافظ.. ...

ن به مادرش نمیگم 

اکه فردا نگه بهم بزنیم سعی میکنم درستش کنیم

بخدا دقیقا رفتم ۱۲ سال پیش ،زمان نامزدی خودمون چقد حرص می‌خوردم بحث قهر دعوا ،و چقد نامزدت کپی همسر ...

ببنید واقعا دوسش دارم

اما دوست دارم خودشو کمی با خواسته های من وفق بده

اسمرین صفحه 8 رو ببینین همیشه اروم نیس😅

یه مدت سعی کن طرفش نری هیچ تلاشی نکن خودتو وابسته نشون نده سعی کن مستقل باشی

این راهم رفتم یه روز اول خیلی پیگیری میکرد بعد اونم دیکه رها میکرد

موفق باشی فقط با آرامش حرف بزن آروم و شمرده عصبی نشو مثل خودش بشو ببین چطور دنبالت راه می افته مرداد ...

🤭میشه یکم بیشتر راهنمایی کنی دیگه چی بگم