2777
2789

قدم ۱۷۰ وزنم ۱۱۵ دیگه خسته شدم از چاقی توهین و تحقیر شدن ... چندساله نتونستم لباس دلخواهمو بپوشم ۱۰ ساله یه عروسی نرفتم و از طرفی بخاطر چاقی باردار نمیشم....رفتم پیش دکتر شهریار عزیزی همه ی کارهای قبل عمل رو انجام دادم اکو . آندوسکوپی . سونو . ازمایش و.... تا الان ۲۰میلیون هزینه کردم ... ۱۱۰م ام هزینه عمله

اصلا هزینش به کنار دودلم من اصلا گرسنم نمیشه فقط پرخوری عصبی دارم الان یه مدت بود درگیر یه کاری بودم تحرک نداشتم شدم ۱۱۵ کیلو ... ولی دیگه اخراشه احساس میکنم با رژیم فستینگ و کالری ۱۰۰۰ و روزی دوبار ۴۵ دقیقه پیاده روی کنم خیلی خوب کم میکنم چون قبلا هم انجام دادم لاغر شدم ولی ول کردم برگشت....

شوهرم که قبلا راضی نبود الان میگه برو عمل...از طرفی چون اینهمه هزینه کردم فقط دوهفته پیش رو فرصت تصمیم گرفتنو دارم وگرنه بیشتر بشه باید دوباره انقد هزینه کنم برا این ازمایش و سونو و...کارهای قبل عمل...

من که جرعت همچین عمل سنگینی رو ندارم 

بنظرم اگه با ورزش کم میکنی خیلی راحت تر و بی عوارض تره تا اسلیو

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میخواستم دوباره فستینگ رو شروع کنم اگه اینبارم شکست خوردم برم برا عمل ... ولی دکتر گفته بی ام آی ام تازه ۴۰ شده و اگه میخوام‌ نصف هزینرو بیمه بده نباید کم کنم ... و از طرفی بخاطر این چکاب های قبل عمل باید زودتر نوبت عمل بگیرم یکماه بگذره دیگه اونارو قبول نمیکنن و دوباره باید ۲۰ م هزینه کنم خیلی دودلم استرس دارم

خب حق داری نگران باشی

بخصوص ک عمل جدیدیه و عوارضش تو طولانی مدت مشخص نیست

سعی کن مقاله خارجی بخونی راجبش ببینی عوارضش چیه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

من خودم ۴ بار رژیم گرفتم و وزنم دوباره برگشت. رژیم هم موقتی هست ولی این عملم خیلی ریسک داره . کاش وزن کم میکردی تا باردار بشی بعدن ی تصمیم بگیری . چون دوست من عمل اسلیو انجام داده الان حدود یکسال هست و هیچی نمیتونه بخوره فقط دو قاشق غذا . بیشتر بخوره حالش بد میشه تو فکر کن باردار بشی نتونی درست تغذیه کنی به بچه هم صدمه میزنه . 

من خودم ۴ بار رژیم گرفتم و وزنم دوباره برگشت. رژیم هم موقتی هست ولی این عملم خیلی ریسک داره . کاش وز ...

دکتر زنان نامه اسلیو داده 😢😢 

از طرفی خیلیارو توو مطب و ... دیدم که بعد اسلیو باردار شدن حین بارداری مشکلی نداشتن و بچه ام صحیح و سالم بدنیا اومده ولی نمیدونم چرا استرس بدی افتاده به جونم

چرا هزینه کردی وقتی هنوز انقدر شک داری. اگر دلت نیست نرو. ببین هرچی قلبت میگه.

خسته شدم از توهین و تحقیر ... ببشتر از همه شوهرم اذیتم میکنه از همه جام ایراد میگیره

من45روزه اسلیو کردم تاالان که عالی بوده اصلا سخت نبود فکرکنم عوارض چاقی خیلی بیشتراز این عملها باشه من قبلا دوقدم راه میرفتم تنگی نفس میگرفتم الان صبح عصر واخرشب 40دقیقه توخونه راه میرم خیلی راحت

من برای سلامتی وعاقبت به خیری همه بچه هادعا میکنم وصلوات میفرستم شماهم برای سلامتی بچه های من صلوات بفرستین..خداخودش به بچه ها رحم کنه
من45روزه اسلیو کردم تاالان که عالی بوده اصلا سخت نبود فکرکنم عوارض چاقی خیلی بیشتراز این عملها باشه ...

امضات💚

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
من45روزه اسلیو کردم تاالان که عالی بوده اصلا سخت نبود فکرکنم عوارض چاقی خیلی بیشتراز این عملها باشه ...

چقد خوب بسلامتی عزیزم خیلی از حرفت انرژی گرفتم شما تهران هستین؟ پیش کدوم دکتر عمل کردین؟ چند روز بستری بودین حتما باید همراه داشته باشیم؟ من هیشکی رو ندارم که بیاد قرار همسرم مرخصی بگیره پیشم باشه ولی پسرمو نمیدونم چیکار کنم کجا بزارم🥹