2777
2789
عنوان

امشب با نامزدم دعوای ناجور کردم اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 48892 بازدید | 372 پست

سلام

اسی تا ص ۷ و اینا خوندمت

تو تقریبا ۱۶ هفده ساله ای.نامزدت بیست و سه و چهار

نامزدت به این جنون میکشوندت بعد خودش وایمیسه نگاه میکنه انگار تو دیوونه ای

فامیلید 

نامزدت گرمه ولی احساس نداره

ببین برید زیر یه سقف بهتر میشه به مرور ولی صبر ایوب میخاد

ازیناس که هر جا باشه فکر میکنه بقیه ی دنیا مردن یا فقط خودش وجود داره بقیه ای در کار نیس

همیشه خسته ستبخاطر زنگش دعوامون شد

مگه محتاج زنگشی اینجوری که رفتار کردی از رو اجبار زنگ میزنه بهت ازین به بعد نه از رو دلتنگی بد بخت پسرا خب خستن دیگه انقد خودتو محتاج نشون نده بزا انقد زنگ نزن برا صدات دلش تنگ بشه خودش زنگ بزنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما خودت یکم فک نمیکنی مقصر هستی تاحدودی ودنبال حاشیه ای وفقط دوست داری ی ریز بگی 

نفهمیدی نفسم به نفست بنده💔آدم مگه نفس کشیدنشو یادش میره😔که من تو رو یادم بره🥀🥺همیشه به یادتم عروسک اسمونیم😭یاد همه خاطره هامون بخیر😔کاش اخرین روز باهم بودنمون تموم نمیشد😭کاش مرگ بینمون جدایی نمینداخت (خواهر قشنگم)من آدم این دلتنگیا نیستم بخدا😭من کم اوردم هیچکس اینو نمیدونه😔من روزیکه که تو رو دفن میکردن وجیغ میزدم وصدات میزدم همونجا که التماس میکردم بزارن ببینمت همونجا که گذاشتنت تو قبر همونجا مُردم😭😭😭یادت تو قلبم گرامی دورت بگردم😭😔💔راستی میدونستی الانم بعضی وقتا که اسمت وسط میاد مث اون موقع هادوقلو خطابمون میکنن🙂😭روحت شاد عشقم....💔🖤🥀قلبم که نه جونم برات تنگ شده دارم از نبودنت دق میکنم دارم میمیرم تو که میدونستی وابستتم چراتنهام گذاشتی قلبم دردمیکنه خاطره هامون اتیشم میزنه تو روخدا برگرد حالم خیلی خیلی بده😔🖤😭😭😭😭

عزیزم شما که نامزادت رو دوست داری این اسکرین شات ها رو ازش میذاری که همه توهین کنن و هر چی خواستن در ...

درست میگین 

دیگه سعی میکنم مشکلمو با مشاور حل کنم

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

عزیزم حضوری همو دیدنی رفتارش چجوریه؟؟اخه مگ میشه ادم ب کسی ک دوسش داره وقت نذاره

والا حضوری خوبه تو تلفنم باهام خوب حرف میزنه مگر مواقعی اعقاب نداشته باشه

من مشکلم عدم توجه انتظار دارم وقت بیشتریو اختصاص بده

ماهم اوضامون مثل این خانوم بوداز هم دور بودیم شب ک‌ از سرکارکیومد یه بار زنگ میزد درخد دوسه دقیقه بع ...

منم از همین دلسردیا میترسم

همه گارد گرفتن اصلا توضیحاتی ک من دادمو نخوندن

همه که مث شما شرایطشون بعد عروسی درست نمیشه ن؟ من ممکنه شرایطم خیلی بدتر بشه

مگه محتاج زنگشی اینجوری که رفتار کردی از رو اجبار زنگ میزنه بهت ازین به بعد نه از رو دلتنگی بد بخت پ ...

من زنگ نمیزنم که اکثرا اون زنگ میزنه 

یه جوری رفتار کرده به خودم اجازه ی زنگ زدن بهو نمیدم

عزیزم ی مدت شوهرم تو خونه خیلی غر میزد حدودا ۳ال۴ ماه اولش جواب میدادم غر که میگم اونایی که رو اعصاب ...

قربونت برم خداروشکر ک خوب شده زندگیتون چقد با کامنتت حالم خوب شد همش خودمو سرزنش میکردم

هرچند میدونم کارم درست نبود اما خب از طرفی حق میدم به خودم

من خیلی کم پیش میاد بهش زنگ بزنم از این به بعد جواب تماساشو نمیدم

براش لوندی کن براش لوس کن خودتو براش ناز کن ازش بخواه خوراکی برات بخره حتی اگه روت نشد بگو حتما نامز ...

آخه لوسم ک میکنم میگه خوشم نمیاد مگه بچه ای

هرکاری کردم زد تو ذوقم

این دقیق همسر منه از بی محبتیاش دگ خستم هیچوقت زنگ نمیزنه بزنه هم در حد دودیقس هیچوقت کلام بامحبت نمیگه همیشه هم مراقب هست ک من ادیت نشم ولی محبت صفر مثلا یادمه زنگ نمی‌زد میگفت نمی‌خوام معذب بشی منم میگفتم چ با درک هیچوقت سوپرایزم نکرده لاو نترکونده خیلی بده برای منی ک احساساتی هستم خیلی بده وقتی هم بهش میگم میگ چیکار کنم خب میگم این همه برات پست میفرستم یاد نگرفتی ب جای اینکه بری همش مطلب در مورد برق و برنامه و نقشه .... بخونی دو تا مطلب در مورد رفتار با خانما بخون😔😔🤦🤦

همیشه خسته ستبخاطر زنگش دعوامون شد

شوهرته؟انقدر گیر سه پیچ نده..اینقدم ادا نیا خودتو لوس کن.مردا اینجور رفتارارو دوستندارن...دلشون میخاد طرفشون همیشه شادو شنگول باشه پایه باشه غر نزنه

منم خیلی دوسش دارم اولین کسی ک شروع کننده ی این بود ک ازت خوشم نمیاد نامزدم بودهر چند به شوخی میگفت ...

اگه اول ایشون گفتن ازشت خوشم نمیاد،همون جمله خودشون و میگفتی ک باشه من اجبارت نمیکنم و دیگه تماسی نمیگرفتی و اگه ایشون تماس گرفتن میگفتی برو تو بدرد زندگی نمیخوری کسی ک بعد نامزدی تازه یادش بیفته میخاد یا نه مرد زندگی نیس،اینجوری براش تلنگر میشد تا بلکه درست بشه