2777
2789
عنوان

امشب با نامزدم دعوای ناجور کردم اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 48887 بازدید | 372 پست
اون تو روووز حتی نیم ساعتم وقت برا تو نداره؟؟؟؟توی ۲۴ سااعت ؛نییم ساعتشم در اختیار تو نمیزاره؟؟؟چجور ...

ن زنگ میزنه الان قبلا فقط پیام میداد 

الان زنگم نزنه دیگه پیامم نمیده مهمون دارم رفتم باشگاه و نمیدونم از این حرفا

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

الان درست شدهکارش اینه از صب تا 8و 9 شب سرکارهولی یه بار میگفت من زنگ نمیزنم که تو تو خانوادت معذب ن ...

من مجردم..الان یه مورد دارم..تازه وارد رابطه شدم...ولی میبینم طرف وقت زیادی برام نمیذاره..روزی فقط یکی دوبار زنگ میزنه..خواستم قطع کنم رابطه رو..نذاشت..ولی اصلا راضی نیستم...تو چطوری دووم آوردی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من مجردم..الان یه مورد دارم..تازه وارد رابطه شدم...ولی میبینم طرف وقت زیادی برام نمیذاره..روزی فقط ی ...

روزی یکی دوبار که خوبه

البته بستگی داره چن دقیقه س

شغلش چیه همه چیو بسنج تا وابسته نشدی 

من به سختی🫠

روزی یکی دوبار که خوبهالبته بستگی داره چن دقیقه سشغلش چیه همه چیو بسنج تا وابسته نشدی من به سختی🫠

نیم ساعت تا دوساعت

منتهی کل روز رو فقط یکی دوتا پیغام میدا و دوتا زنگ...ولی تو کتم نمیره

آخه ما دخترا حس داریم..حسمون قویه...نر جماعت دلشون کامل باما نباشه میفهمیم

نیم ساعت تا دوساعتمنتهی کل روز رو فقط یکی دوتا پیغام میدا و دوتا زنگ...ولی تو کتم نمیرهآخه ما دخترا ...

من اوایلش چیزی نمیگفتم پشیمونم

حتما جدی صحبت کن باهاش من جدی صحبت کردم راه به حایی نبرد

من اوایلش چیزی نمیگفتم پشیمونمحتما جدی صحبت کن باهاش من جدی صحبت کردم راه به حایی نبرد

کم نمیاره که...من چون جذابه برام فعلا سکوت کردم...یعنی اعتراض کردم بهانه آورد...چندبار خواستم قطع کنم...پیغام گذاشتم و رفتم...باز اومد و به سختی مانع رفتنم شد...ولی باز همونه...

کم نمیاره که...من چون جذابه برام فعلا سکوت کردم...یعنی اعتراض کردم بهانه آورد...چندبار خواستم قطع کن ...

به نظرم دو ساعت خوبه البته بستگی به تایم کارش داره زیادم سخت نگیر 

کن الان پشیمونم این حرفا رو زدم جنون انی بهم دست داد انگار

به نظرم دو ساعت خوبه البته بستگی به تایم کارش داره زیادم سخت نگیر کن الان پشیمونم این حرفا رو زدم جن ...

دخی مواظب خودت باش..تو حق داری..من جای تو بودم بدتر از تو بودم...ببین اگر میتونی جدا شو