2777
2789
عنوان

ایا اقایون فقط بخاطر رابطه ازدواج میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2692 بازدید | 158 پست
من یه مورد سنتی برام پیش اومده ینی هر دفعه که به این وجهش فکر میکنم دوست دارم پسررو بکشم😂😂😂

،😁 خب خودت برا چی ازدواج می‌کنی؟!!!به احتمال بالا بر ای نیازهای عاطفیت حالا مردها اون نیاز عاطفی که ما داریم رو در رابطه می بینند

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جوابتون چیه؟؟من به عنوان ی خانوم بله چون نیاز های عاطفی زیادی دارم ولی آقایون چی؟؟

به نظر من ازدواج برای خانوم ها میشه گفت خوبه چون طبیعت خانوم ها جوریه که دنبال یه تکیه گاه و پشتیبانن کسی که بهشون توجه کنه و معمولا میل شدیدی به مادر شدن دارن ولی به شخصه حداقل من تنهایی رو بیشتر ترجیح میدم و نمیتونم با ازدواج خودم رو محدود کنم شاید بخوام یه مدت کلا تنها باشم ولی بعد از ازدواج چنین اختیاری ندارم

کاربر آقا
چرا میخندی پس

به نظرم سوالات خنده دار بود ولی خب درکل آدما فرق دارن 

ولی هیچ پسری تو این گرونی و تورم مغز خر نخورده واسه رابطه بیاد ازدواج کنه کلی راه هست واسه رفع نیاز و رابطه

من یه مورد سنتی برام پیش اومده ینی هر دفعه که به این وجهش فکر میکنم دوست دارم پسررو بکشم😂😂😂

نه اینجوری فکر نکن

ببین با پسره رفت و آمد بکن،همو بشناسین،ببینین به دل هم میشینین،علاقه به وجود میاد،...اگه اینا اوکیه واقعا ایرادی نداره.

کاملا رک میگم،رابطه هه رو همه میخوان.

سنتی و مدرن و... فرقی نداره.

فقط یه جوی اخیرا راه افتاده که اصرار دارن بگن تمام سنتیا صرفا ببخشید دنبال سوراخن،در حالی که نه،اون آقا صرفا شاید دنبال شریک زندگی و همسر باشه(که قطعا کنارشم میل به رابطه هس نمیگم نیس چون اصلا خود علاقه به زن ناشی از یه کشش جنسیه) و حالا در صورت معرفی درست و وقت گذاشتن به یکی علاقه مند بشه و خانومم از ایشون خوشش بیاد و برن سر زندگیشون.

بهش بد نگاه نکن.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
واقعا سوال منم هست و اینکه ایا ممکنه مردا عاشق زنشون نباشن و باهاش رابطه داشته باشن؟

آره ممکنه بحث عشق خیلی پیچیده هست نه فقط تو آقایون بلکه خانوم ها هم کم پیش میاد که عاشق بشن خانوم ها غالبا احساساتین ولی عشق با احساس و عواطف یکی نیست

کاربر آقا
نه اینجوری فکر نکنببین با پسره رفت و آمد بکن،همو بشناسین،ببینین به دل هم میشینین،علاقه به وجود میاد، ...

مرسی عزیزم حرفات قوت قلبم شد 

به خصوص که یه تجربه بد هم داشتم دلم خیلی سیاه شده بود