2777
2789
عنوان

چطوری فهمیدین باردارین🥺🥺💜💙

134 بازدید | 24 پست

من ماه چهارم اقدامم .امروز قرار بوده پریود بشم هنوز که نشدم. به نظرتون فردا بیبی بزنم؟ خیلی استرس دارم همش تپش قلب میگیرم🚶🏻‍♀علائم هم فق زیر دلم خیلی درد میکنه و یکم گر گرفتگی دارم .لطفا بگین علایمتون رو 🥺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۴ روز بعد موعد بیبی زدم فهمیدم😬😁

ولی علائمم عین پریود بود فقط خستگیش بیشتر بود

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

میگم شما ها اتقد میگین اقدامم اقدامم اتقد شبا زحمت میکشین💀هنوز معلوم نیست باردارین نیستین چی اصلا بعد دختره یه شب با دوست پسرش........ فردا حامله میشه

قضیع چیه

هرجا منو دیدی گوشزد کن برم درسمو بخونم☺️🥲

با یه اتوبوس فامیل مسافرت رفتیم موقع پخت و پز من همش حالم بهم میخورد همونجا خانمای فامیل تشخیص بارداری دادن   وقتی اومدم و آزمایش دادم دیدم باردارم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
من درد پریودی داشتم ولی شدید تر پادرد داشتم زیر دلم درد میکرد اشتها به غذا نداشتم اولاش دردام اینقد ...

منم الان اینجوریم..جوجت جنسیتش چی بود😍

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀