دلیل اصلیشو نمیتونم بگم ولی خب اخلاقی هم مشکل داریم . در هرصورت می خوام جدا شم حق طلاقم دارم ولی نمیدونم چه کنم تا حالا قدیم چند بار رفتم نشده . الان امتحانای دانشگاشم هست . خب من باید برم از خونش با یه چمدون ؟ تا زمان خطبه طلاق که صدامون کنن فکرم اون وقت میوفته به خونه خب الان غذا چیکار میکنه ؟ نه اینکه خیلی خیلی دلم بسوزه ها نه ولی بالاخره هفت ساله با همیم یه حسیه که میگم الان بی غذا میمونه بیچاره امتحانم داره . عذاب وجدانم میگیرم . از طرفی هم هی وایسم دوباره مثل همیشه مناسبتای مختلف میاد که نمیتونم جدا شم مثلا تولدش نزدیکه بعد ماه رمضونه بعد عید نوروزه ..... گیر کردم مثل طلسم .
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
چ عجیب . اگه اینقدر برات مهمه ب نظرم ب جای جدایی برو مشاور
اخه من مثلا غریبه هم باشه دلم میسوزه بعد عذاب وجدانم برا اینه که یهو دارم میرم و این امتحاناتشه روحی داغون میشه بی غذا هم میمونه همه نگرانی هام برای اینه حتی با وجود تصمیمم
علت اصلیش رو نمیتونم بگم که خیلی مهمه ولی از جهت اخلاقی و اینا هم بهم ریختم 😔هفت ساله زندگی میکنم همون سال اول ام اس گرفتم ولی هنوز دارم زندگی می کنم بازم خداروشکر . فقط اینکه دست بزن نداره .
علت اصلیش رو نمیتونم بگم که خیلی مهمه ولی از جهت اخلاقی و اینا هم بهم ریختم 😔هفت ساله زندگی میکنم ه ...
عزیزم میفهمم منم شوهرم مرد خوبیه دست و دل باز پولدار با عشق و عاشقی ازدواج کردم اما الان از زندگی سیر شدم کلا دوس دارم تنها زندگی کنم انگار دل مرده ام هر جا میرم خوشحال نیستم نمیدونم چمه ولی خب شوهرمم خیلی تنهاست نمیتونم بهش ندارم بزنم دلم نمیاد
عزیزم میفهمم منم شوهرم مرد خوبیه دست و دل باز پولدار با عشق و عاشقی ازدواج کردم اما الان از زندگی سی ...
😥ان شاء الله خدا بهترينا رو برات بسازه . يعني من شايد شرايط و تصميمم رو براي كسي بگم بگه پس منتظر چي هستي ؟ ولي موندم هنوز تو زندگيم 🥺اذيت هم ميشم باز دلمم ميسوزه