2777
2789
عنوان

ایا اقایون فقط بخاطر رابطه ازدواج میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2716 بازدید | 158 پست
ببین یه سوالتامینشون نکنی دعوا مرافه میشه درسته؟تامین کنی پرو نمیشن؟

نه بابا چرا پرو بشه تازه علاقه بیشتر میشه 

پر رو کردن تو جاهای دیگه باید مراقب باشی

اگرم سر لج و قهر و ایرادات الکی باشه چرا دعوا میشه مخصوصا وقتی خیلی اصرار کنن قبول نکنی

آره ممکنه بحث عشق خیلی پیچیده هست نه فقط تو آقایون بلکه خانوم ها هم کم پیش میاد که عاشق بشن خانوم ها ...

من حس میکنم اگر عاشق نباشم نتونم وارد رابطه بشم

و با اینکه با خاستگارم مشکلی ندارم ولی این حس داره اذیتم میکنه

از طرفی میگم خب بعد ازدواج بهش میگم یکم بهم فرصت بده عاشقت بشم بعد وارد رابطه بشیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا چرا پرو بشه تازه علاقه بیشتر میشه پر رو کردن تو جاهای دیگه باید مراقب باشیاگرم سر لج و قهر و ...

چه جاهایی مراقب باشم پرو نشه 

من یه رابطه ناموفق داشتم الان اصلا نمیدونم چطور رفتار کنم که همون اتفاقا برام پیش نیاد

معلومه که واسه رابطه  از راه حلال و داشتن فرزنذ هست وگرنه دیوونه  اند مگه این همه خرج کنن خرج یه دخترم تا اخر عمر بدن بعد هیچ به هیچ

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.
،😁 خب خودت برا چی ازدواج می‌کنی؟!!!به احتمال بالا بر ای نیازهای عاطفیت حالا مردها اون نیاز عاطفی که ...

به دلیل اینکه تو پیری تنها نمونم 

جدی دلیلم اینه

قبلا عاشق کسی بودم ولی نشد تو کیس سنتیم فقط و فقط هدفم اینه تو پیری تنها نباشم

من حس میکنم اگر عاشق نباشم نتونم وارد رابطه بشمو با اینکه با خاستگارم مشکلی ندارم ولی این حس داره اذ ...

عشق خیلی پیچیده هست اول باید عشق توی وجودت باشه که بخوای اونو با کسی سهیم بشی و شما اگه عاشق کسی بشید قطعا عاشق یه نفر دیگه هم میتونید بشید یکی از نشونه های عاشق شدن اینه که وقتی کنار معشوقتی حضورش کافیه حتی اگه حرفی نزنه کاری نکنه بودنش آرومت میکنه ذهنت خالی میشه 

کاربر آقا
به دلیل اینکه تو پیری تنها نمونم جدی دلیلم اینهقبلا عاشق کسی بودم ولی نشد تو کیس سنتیم فقط و فقط هدف ...

چند سالته؟!

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
30

خب الان سن خودت که خیلی خوبه پختگی لازم رو داری اگه چهره ش به دلت نشسته و بقیه موارد هم خوبه به نظرم ازدواج کن البته اگه کاملا اون مورد قبلی رو فراموش کردی

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰