جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
معلومه که واسه رابطه از راه حلال و داشتن فرزنذ هست وگرنه دیوونه اند مگه این همه خرج کنن خرج یه دخترم تا اخر عمر بدن بعد هیچ به هیچ
میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.
من حس میکنم اگر عاشق نباشم نتونم وارد رابطه بشمو با اینکه با خاستگارم مشکلی ندارم ولی این حس داره اذ ...
عشق خیلی پیچیده هست اول باید عشق توی وجودت باشه که بخوای اونو با کسی سهیم بشی و شما اگه عاشق کسی بشید قطعا عاشق یه نفر دیگه هم میتونید بشید یکی از نشونه های عاشق شدن اینه که وقتی کنار معشوقتی حضورش کافیه حتی اگه حرفی نزنه کاری نکنه بودنش آرومت میکنه ذهنت خالی میشه
خب الان سن خودت که خیلی خوبه پختگی لازم رو داری اگه چهره ش به دلت نشسته و بقیه موارد هم خوبه به نظرم ازدواج کن البته اگه کاملا اون مورد قبلی رو فراموش کردی
من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰