2777
2789
عنوان

ایا اقایون فقط بخاطر رابطه ازدواج میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2346 بازدید | 158 پست
شما مااشااله داری 😂😂😂اره دقیقا همینجوریم ابم بخره من میکم وای نههههه زحمت نکش

ببین مرد در صورتی پررو میشه که زن برای خودش ارزش قائل نباشه و  توی رفتارش نشون بده ... 

مثلا زنهایی ک بدون شوهر هیچ کاری نمیکنن 

یا زنگ میزنن میگن چرا بهم زنگ نمیزنی 

در حالی که همیشه باید مشغول باشی جوری ک اون نگران بشه تو در طول روز بهش فکر نکنی 

وقت ارایشگاه و پزشک برای چکاپ و ورزش و پیاده روی و تغذیه و خرید باید از الان جز برنامه زندگیت باشه 

پول نداری باشگاه بری پیاده روی رو برو 

پول نداری اپیلاسیون بری خودت تو خونه انجام بده ولی اصلاح صورت ابرو حتما ارایشگاه 

ماهی یه دونه لباس برای خودت بخر یه دونه حتی ارزون 

به نظر من حتما حتما کتاب زنان زیرک رو بخون خیلی کمکت میکنه 

اینکه بخاطر یک اب معذب میشی اشکال در روابط پدر و دختری شما میتونه باشه با مطالعه و تمرین میتونی درستش کنی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عذاب وجدان که اصلا نداشته باش تاپیک قبلیم خوندم و کلا با رابطت مخالفم ضمن اینکه خانواده بسیار بسیار ...

مرسی عزیزم لطف کردی

ببین نمیدونم چرا زود عقب کشید خودش گفت پول 

ولی میدونم دوستم داشت 

حتی مامانم گفت من دلم براش میسوزه

مرسی عزیزم لطف کردیببین نمیدونم چرا زود عقب کشید خودش گفت پول ولی میدونم دوستم داشت حتی مامانم گفت م ...

من باشم دلم نمی‌سوزه چون غرورش رو بیشتر از تو دوست داشت!!!!این همیشه تو ذهنت باشه و دیگه بهش فکر نکن

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
بولله که تو دنبال شوهری که استریت بشی 😂😂اگر دروغ میگم بگو دروغ میگی

من بدون استریتی هم میتونم رزیدنتی بدم چ ربطی داره 😐

بعدشم اصن گیرم که بخاطر تحصیل و استریتی باشه

تحصیل خلاف شرعه؟ افته؟ 

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم