2777
2789
😐😐 دختر خالم سال پیش رفت کانادا البته اونجا از روز اول کار کرد پدرش ۳۳۰ تومن خرج کرد و تمام مگا می ...

با ۳۰۰ میلیون مهاجرت کردن کانادا؟ 

شوخیه دیگه؟

بورسیه نشده؟ عزیزم ۳۰۰ تومن به دلار پارسال (۴۰ تومن) میشه ۸ هزار دلار!!!!!

با ۸ هزار دلار مهاجرت کرد کانادا؟؟؟

یا به شما دروغ گفتن یا شما اشتباه میکنید گل

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با ۳۰۰ میلیون مهاجرت کردن کانادا؟ شوخیه دیگه؟بورسیه نشده؟ عزیزم ۳۰۰ تومن به دلار پارسال (۴۰ تومن) می ...

ظاهرا ایشون فکر میکنن که خودشون فقط از این چیزا سر در میارن بقیه چرت و پرت گو و بیسواد هستن

کردستان✌🏼🕊️
خب من سقف ارزوهام کوتاهه حسابو رو این میزارم برم پارت تایم کار کنم 😐😂😂الان من ترکیم فقط شهریه دان ...

اولا ترکیه خیلی با اروپا و آمریکا فرق داره طبیعتا

بعدشم 

شما اصلا باید کار کنی ، ولی برای رفتن فقط ۱۵۰۰ دلار باید توی حسابت باشه ، هزینه خوابگاه و دانشگاه و واسطه ها و...رو حساب کنی بالای یک میلیارد میشه 

دلار کانادا الان ۵۵ هزار تومنه!

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

با ۳۰۰ میلیون مهاجرت کردن کانادا؟ شوخیه دیگه؟بورسیه نشده؟ عزیزم ۳۰۰ تومن به دلار پارسال (۴۰ تومن) می ...

عزیزم بورسه گرفت از انکارا دانشگاه انکارا تموم کرده بود داروساز بود اونم رفت برای دکترا و باباش فقط پول بلیط و داد و یه مشت کاغذ بازی تمام 

گل توی این کارام اولین بار نیست که اسم کانادا رو میشنوم گل اروم باش 

ظاهرا ایشون فکر میکنن که خودشون فقط از این چیزا سر در میارن بقیه چرت و پرت گو و بیسواد هستن

آخه دارن اطلاعات غلط میدن اصلا هم قانع نمیشه که شاید داره اشتباه می‌کنه

بعد به بقیه هم توهین می‌کنه که هیچی از مهاجرت حالیشون نیست...

من تو ایران پول دارم ولی به خاطر فرهنگ و یه سری رفتارای بد  میخوام مهاجرت کنم.. دوستم یک ادم بی دغدغست که با مول باباش رفته المان پزشکی بخونه ولی نمیکشه درسا براش سخته میگه باید برای پولام حساب کتاب پس بدم و میخواد برگرده... ایران برای اینجور افراد تنبل جای خیلی خوبیه ولی من عاشق این قانون مداریشون شدم.. برای ادمایی که زحمت میکشن و با پول مفت زندگی نمیکنند مهاجرت خوبه

آخه دارن اطلاعات غلط میدن اصلا هم قانع نمیشه که شاید داره اشتباه می‌کنهبعد به بقیه هم توهین می‌کنه ک ...

کاملا موافقم باهات اصلا انتقاد پذیر نیست و فقط خودشو قبول داره که اره من درست میگم شماها نمیفهمید

کردستان✌🏼🕊️
با چشم باز انتخاب کن ، طرف پاشده رفته از ایران ماهی ۱۵۰۰ دلار باید اجاره خونه بده در حالی که اصلا او ...

خیلی از فامیلای من خیلی وقته رفتن اروپا هزینه درمان رایگانه خیلی زندگیشون خوبه و تا وقتی اقامت اپن کشور رو نگرفته بودن بهشون خونه دادن هفته ای یکبار. بهش لباس میدادن و پول اندازه خورد و خوراک و تا وقتی ی کاری پیدا نکرده بود بهش اقامت ندادن 

اولا ترکیه خیلی با اروپا و آمریکا فرق داره طبیعتابعدشم شما اصلا باید کار کنی ، ولی برای رفتن فقط ۱۵۰ ...

ایشون از آنکارا مهاجرت کرده نیمدونم با چه فکری با ایران مقایسه میکنی و شرایط رو یکی می‌دونی و تازه به عنوان مثال هم ازشون یاد میکنی!

خب از اول بگو دختر خالت از ترکیه رفته نه از ایران 

هرچند بازم ۳۰۰ میلیون اصلا باور پذیر نیست با احترام .

اولا ترکیه خیلی با اروپا و آمریکا فرق داره طبیعتابعدشم شما اصلا باید کار کنی ، ولی برای رفتن فقط ۱۵۰ ...

باشه گل شما درست میگی والا الان از دانشگاه اومدم انرژی ندارم خدا رفتگانتو بیامرزه گل 

۱۵۰۰ دلار نزدیک ۸۵ تومن میشه دیگه پولی نیست که 

دانشگاه اولین روز شهریه رو نیخواد وگرنه خوابگاه بعد ۳ ماه شروع میکنه به دریافت ! همون روز اول نمیگه که بیار فلان تومن بده اصلا چیزی به نام قصد بندی دانشجویی چیزی شتیدی گل ؟  

اگه رزومه خوبی داشته باشی دقیقا واسطه چیکارست وسط ؟

ایشون از آنکارا مهاجرت کرده نیمدونم با چه فکری با ایران مقایسه میکنی و شرایط رو یکی می‌دونی و تازه ب ...

من از اولین کامنت میگم از انکارا رفت ! اینقدر درگیر اینی به من ثابت کنی که دروغ میگم اصلا نمیخونی که گل 😂😂😂

باشه بابا دروغ گفتم ول کن دیگه 🤕😐