2777
2789

نمیدونم چیکار کنم 

برادرشوهرم ازدواج کرده و وضعیت مالی پدر همسرش عالیه 

هی کادو های گرون قیمت میخرن براش رستوران میبرن عکس و استوری میگیرن شوهرم تو شوخی خنده میگه 

دیروزم ی جهیزیه ی فوق العاده آوردن 

از دیروز همسرم تو قیافه اس شدیداً 

تا خود صبح نخوابیدم 

بخدا تو مراسمات هم مث خواهر براش کار کردم و مراسماتشو هندل کردم 

الآنم رفته ماموریت از صبح من زنگ زدم همش سردو کوتاه جوابمو میداد میخام اومد مفصل حرف بزنم باهاش 

بعدم خیلی رک برم ب مادرشوهرم بگم پسرت همچنین لطفا دیگه مراسمات منو دعوت نکنید و انتظار ازم نداشته باشید 

با اینکه تا الان تو مراسماتشون از جون و دل مایه گذاشتم 

ولی با این کار خودمو ضایع میکنم 

میگم صبر کنم خودش دهن وا کنه و بگه چ مرگشه

این کاربری دست چند نفره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عه عه این کار یعنی اینکه شمشیر از رو بستی به نطرم شوهرت توجیح کن

ببین بخدا من آدم حسودی نیستم برادرشوهرمم فوق العاده آدم خوبیه و هر لحظه براش آرزوی خوشبختی دارم 

ولی درک کن منم آدمم خیلی رنج میکشم خیلی

این کاربری دست چند نفره 
خانواده ی ایرانی بی دلیل برای داماد خرج نمی کنن تا دوبله نگیرن شما باور نکنید

آدمای خوبین خیلی هم پولدارن 

ب من ربطی ندارد اصلا مسئله ی این رفتارهای شوهرمه

این کاربری دست چند نفره 
چه فیلمی چ حرصی اتفاقا آدمای خوبین فقط شوهر من یابو تشریف داره

توجیحش کن رفتارش تو رو اذیت می‌کنه.بگو مگه خودمو نمیخوای بخاطر پول رفتارت عوض شده.بهم این رفتارت توهینه

بهش محل نده، اتفاقا مراسمات رو برو. اگه نری، انگار این پیام رو بهشون میدی که من از اون پایین ترم و حسودی میکنم بهش. به جهنم که طرف چجوریه. تو به خودت نگیر اصلا. یه مدت بعد همسرت هم یادش می‌ره . الان یکم جوگیر شده. تو توجهتو از روی شوهرت و حرفاش بردار و بیار روی خودت و روی خودت تمرکز کن. به ورزش ورقصت برس. به خودت برس.ارایس کن کیف کن جلوی آینه. پیج آریناز آریانا رو هم نگاه کن توی اینستا. تضمینی حالت خوب میشه عزیزم.