با چشم باز انتخاب کن ، طرف پاشده رفته از ایران ماهی ۱۵۰۰ دلار باید اجاره خونه بده در حالی که اصلا اونجا شغل نداره هنوز ، و نمیتونه شغل داشته باشه چون زبانش هنوز عالی نیست تازه زبان هم یاد بگیره باید از شغل های سطح پایین شروع کنه ، ایران که بود شعله ی بخاری نیم متر بود رفته اونجا چون انرژی گرونه با کل خانواده پتو نیندازند رو دوششون ، جرات ندارن مریض بشن چون هم هزینه درمان سرسام اوره هم دارو به کسی نمیدن .
خلاصه مرغ همسایه غازه اونطرف همچین هم که تبلیغش میکنن خبری نیست
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه.....
عزیزم اگه قصدت واقعا مهاجرته به شرکتای مهاجرای و وکلای مهاجرت رجوع کن نه نی نی سایت که یه مشت خانم با دغدغه ی روز زن برای مادر شوهرم چی بخرم ! بریزن بگن نریا اونور لولو میخوردت
با خودت چی فکر کردی اخه این تاپیکو اینجا زدی 😐😐قبلا ۳ تا کاربر از المان بودن خیلیییی راهنمایی میکردن اینقدر اذیتشون کردن خودشون تعلیق کردن رفتن اصلا جای مناسبی برای تحقیق انتخاب نکردی
من به عنوان کسی که مهاجرت کرده میفهمه کی درست میگه کی چرت و پرت اینجا خیلیا از سایه خودشونم میترسن چ ...
عزیزم فقد شما نیستی کهمهاجرت کردی من خودم برای تفریح خیلی از کشورارو رفتم واقعا بعضیاشون درست میگف چرت و پرتی درکار نبود.الان اکثر مردم اروپا دیدن هیچکی عقب مونده نیست جایی هم نرفته باشن دم مجازی گرم که خیلی چیزارو یاد داده.
مهاجرت هم سختی های خودشو داره به همین راحتی نیست.البته بستگی. به کشور مدنظرتم داره