2777
2789
ایشون از آنکارا مهاجرت کرده نیمدونم با چه فکری با ایران مقایسه میکنی و شرایط رو یکی می‌دونی و تازه ب ...

کاملا درسته

جدا از این چیزا کاش بعضیا یادبگیرن وقتی بجایی میرسن به افراد پایین تر از خودشون توهین نکنن که این ته بی شخصیته واقعا.همه ما انسانیم و در هر شرایطی که باشیم قابل احترامیم.

کردستان✌🏼🕊️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باشه گل شما درست میگی والا الان از دانشگاه اومدم انرژی ندارم خدا رفتگانتو بیامرزه گل ۱۵۰۰ دلار نزدیک ...

رزومه خوب از دانشگاه های ایران؟ 

بعدشم عرض کردم برای مهاجرت درسی باید ۱۵۰۰ دلار فقط توی حسابت باشه در ورود به کانادا 

دیگه دانشگاه و ...بماند 

اتفاقا با شرایط اقتصادی الان مهاجرت به هر شکلی بالای یک تومن هزینه می‌بره حالا شما چون ایران نیستی احتمالا خبر نداری..❤️

به هر حال شما از دختر خالت مثال زدی منم طبق روند مهاجرت خواهرم گفتم 

موفق باشی 

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

من از اولین کامنت میگم از انکارا رفت ! اینقدر درگیر اینی به من ثابت کنی که دروغ میگم اصلا نمیخونی که ...

من نگفتم شما دروغ میگی دختر خوب

میگم اطلاعاتتان اشتباهه 

مهاجرت توی ایران به این شکله که میگن ۵۰۰ تومن کل هزینه هات میشه و میندازن توی مسیری که به خودت میای میبینی ۲ میلیارد هزینه کردی 

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

کاملا درستهجدا از این چیزا کاش بعضیا یادبگیرن وقتی بجایی میرسن به افراد پایین تر از خودشون توهین نکن ...

نمی‌دونم چرا کارکترتون برام بیانگر یک دختر پر از ارامشه

موفق باشی عزیزم❤️

از نظر بعضیا اره😏پایین ترشو نمیدونم ولی چرت و پرت گو هستن

نخیرم 😁خدا روشکر که  به لطف خدا هم تحصیلات داریم هم شاغلیم و هم توی وطن زیلای خودمون زندگی میکنیم .من که ایرانمو دوست دارم ونمیرم 😁🤣

باور کنین دل آدم باید شاد باشه وگرنه هرجایی مشکلات خاص خودشو داره وبه رنگهای مختلفه .

وگرنه آسمون همه جا یه رنگه 

سلام عزیزم 

من برای مهاجرت تحصیلی یا کاری مثال زدم که اقامت موقت میدن

پناهندگی خیلی هزینش کمتره درسته 

میلیون

بیشتر از اینا میخواد 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
نخیرم 😁خدا روشکر که به لطف خدا هم تحصیلات داریم هم شاغلیم و هم توی وطن زیلای خودمون زندگی میکنیم . ...

من اصلا حرف این تازه به دوران رسیده هارو جدی نمیگیرم ولی جایی که ببینم داره بی احترامی به کسی میشه نمیتونم ساکت باشم.

اره عزیزم آنجا خوش است که دل خوش است😍ایران خودمون خیلیم زیباست درست مثل مردم خوش قلبش و درست مثل تو🥺

کردستان✌🏼🕊️