2777
2789
حاضرم سختیش رو به جون بخرم ولی ایران نباشم

با چشم باز انتخاب کن ، طرف پاشده رفته از ایران ماهی ۱۵۰۰ دلار باید اجاره خونه بده در حالی که اصلا اونجا شغل نداره هنوز ، و نمیتونه شغل داشته باشه چون زبانش هنوز عالی نیست تازه زبان هم یاد بگیره باید از شغل های سطح پایین شروع کنه ، ایران که بود شعله ی بخاری نیم متر بود رفته اونجا چون انرژی گرونه با کل خانواده پتو نیندازند رو دوششون ، جرات ندارن مریض بشن چون هم هزینه درمان سرسام اوره هم دارو به کسی نمیدن .

خلاصه مرغ همسایه غازه اونطرف همچین هم که تبلیغش میکنن خبری نیست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حاظرم سختیش رو به جون بخرم ولی ایران نباشم

بالا درست نوشتی، حاضرم درسته نه حاظرم 

اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی  ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه  نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه..... 

عزیزم اگه قصدت واقعا مهاجرته به شرکتای مهاجرای و وکلای مهاجرت رجوع کن نه نی نی سایت که یه مشت خانم با دغدغه ی روز زن برای مادر شوهرم چی بخرم ! بریزن بگن نریا اونور لولو میخوردت 

با خودت چی فکر کردی اخه این تاپیکو اینجا زدی 😐😐قبلا ۳ تا کاربر از المان بودن خیلیییی راهنمایی میکردن اینقدر اذیتشون کردن خودشون تعلیق کردن رفتن اصلا جای مناسبی برای تحقیق انتخاب نکردی 

آیلتس 7 بگیر . اپلای بگیر اون طرف حداقل 1 میلیارد برای 1 سال ببر .

۱ میلیارد برای ۱ سال 

چهههههه خبرههههه ؟ اپلای بگیره که دیگه ۲۰۰ ۳۰۰ تومن بیش تر نیاز نداره ۱ میلیاردو حیف نیست ببره اونجا برای ۱ سالش ! 

عزیزم اگه قصدت واقعا مهاجرته به شرکتای مهاجرای و وکلای مهاجرت رجوع کن نه نی نی سایت که یه مشت خانم ب ...

اتفاقا اینجا چندنفر خیلیم خوب راهنمایی گفت هم پوئنای خوب هم منفیشو گفتن

چرا توهین میکنی دیگه

کردستان✌🏼🕊️
۱ میلیارد برای ۱ سال چهههههه خبرههههه ؟ اپلای بگیره که دیگه ۲۰۰ ۳۰۰ تومن بیش تر نیاز نداره ۱ میلیارد ...

عزیزم باید هزینه دانشگاه بده هزینه جا خورد و خوراک هزینه رفت و آمد . من پارسال اپلای گرفتم از کانادا دیدم واقعا نمی ارزه

اتفاقا اینجا چندنفر خیلیم خوب راهنمایی گفت هم پوئنای خوب هم منفیشو گفتنچرا توهین میکنی دیگه

من به عنوان کسی که مهاجرت کرده میفهمه کی درست میگه کی چرت و پرت 

اینجا خیلیا از سایه خودشونم میترسن چه به مهاجرت و ریسک و... 

۱ میلیارد برای ۱ سال چهههههه خبرههههه ؟ اپلای بگیره که دیگه ۲۰۰ ۳۰۰ تومن بیش تر نیاز نداره ۱ میلیارد ...

یک میلیارد کمه؟

اگر درسی بره حداقل ۸۰۰ دلار هزینه یک سال دانشگاهشه

وقت رفتن باید ۱۵۰۰ دلار پول توی حسابش داشته

اونجا هم باید خوابگاه و خورد و خوراکش تامین باشه

زیاده یک یملیارد؟

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

عزیزم باید هزینه دانشگاه بده هزینه جا خورد و خوراک هزینه رفت و آمد . من پارسال اپلای گرفتم از کانادا ...

😐😐 دختر خالم سال پیش رفت کانادا البته اونجا از روز اول کار کرد پدرش ۳۳۰ تومن خرج کرد و تمام 

مگا میخواستی اونجا بخور بخواب کنار بخاری راه بندازی ؟ 

اپلای از کدوم دانشگاه و رشته گرفتی عزیز ؟ 

من به عنوان کسی که مهاجرت کرده میفهمه کی درست میگه کی چرت و پرت اینجا خیلیا از سایه خودشونم میترسن چ ...

عزیزم فقد شما نیستی که‌مهاجرت کردی من خودم برای تفریح خیلی از کشورارو رفتم واقعا بعضیاشون درست میگف چرت و پرتی درکار نبود.الان اکثر مردم اروپا دیدن هیچکی عقب مونده نیست جایی هم نرفته باشن دم مجازی گرم که خیلی چیزارو یاد داده.

مهاجرت هم سختی های خودشو داره به همین راحتی نیست.البته بستگی. به کشور مدنظرتم داره

کردستان✌🏼🕊️
یک میلیارد کمه؟اگر درسی بره حداقل ۸۰۰ دلار هزینه یک سال دانشگاهشهوقت رفتن باید ۱۵۰۰ دلار پول توی حسا ...

خب من سقف ارزوهام کوتاهه حسابو رو این میزارم برم پارت تایم کار کنم 😐😂😂

الان من ترکیم فقط شهریه دانشگاهو از خانواده میگیرم بقیشو خودم پارت تایم فروشندگی نیکنم میچرخونم دختر خالم کانادا رفت 

اونم تو انکارا تموم کرده بود اونم همینطور نمیدونم والا