من مستاجرم زندگیمو دوس دارم بهرحال همه که نباید صاب خونه باشن ب وقتش برسه میشن.ولی خب انگار هستن آدمایی که زخم زبون بزنن دل بشکنم باکاراشون رفتاراشون یجوری بهت بفهمون که توضعیفی هیچی نیستی.اینی که میگم طرف اشناس خودشم مستاجره تازه بهشون ارث رسیده همه جارو پرکرده هی میاد میگه ما صاحب خونه شدیم از بالا باهات صحبت میکنه یا جوابتو نمیده یا اگرم بده میگه آره باشه....بچش توروی بچه ی من گفته ما خونه داریم شما نداریدما فلان چیز داریم شما ندارید ی دخترم گفتم مهم نیست توجه نکن بزار بگه اصلا هیچی نگو مگه تو چی کم داری یجوری دخترمو قانع کردم همه چی ب داشتن خونه نیست ولی میگه مامان میره رو اعصابم میاد میگه همش
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
تازه به دوران رسیده و نوکیسه همینه دیگه ،اصالت که نداره ،حالا اگه شما رابطه هم قطع کنی یا از بالا ب ...
سخته همش بخواد تظاهر کنه روحش عذاب میبینه
روی بچه هم تاثیر بدی میزاره
بنظرم باید رفت و آمد رو کم کنه
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن
سخته همش بخواد تظاهر کنه روحش عذاب میبینهروی بچه هم تاثیر بدی میزارهبنظرم باید رفت و آمد رو کم کنه
تظا هر چیه عزیزم واقعا حرفشون خنده داره .من خودم پای حرفای اون خواهرشو غش کردم خنده ،آخه آدم چه قدر می تونه ذهنش عقب مونده باشه عین یه بچه عقده ای که پز اسباب بازیشو میده