2777
2789
عنوان

با آدمی که پز داشته هاشو میده فخر میفروشه چجوری باید رفتارکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 35 پست
درکت میکنم عزیزدلم همسر پسرعموی من بی نهایت پولدارن یعنی اول زندگی رفت تو ی آپارتمان فول لاکچری ۲۴۰م ...

الهی خیلی ناراحت شدم خدا بهترینارو نصیبتون کنه کامل درکت کردم چون خودمم گریه کردم باحرفاشون چندباری زخم زبون زده یا یجوری رفتار کرده خودشو بالا گرفته 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازه به دوران رسیده و نوکیسه همینه دیگه ،اصالت که نداره ،حالا اگه شما رابطه هم قطع کنی یا از بالا ب ...

سخته همش بخواد تظاهر کنه روحش عذاب میبینه

روی بچه هم تاثیر بدی میزاره

بنظرم باید رفت و آمد رو کم کنه 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
الهی خیلی ناراحت شدم خدا بهترینارو نصیبتون کنه کامل درکت کردم چون خودمم گریه کردم باحرفاشون چندباری ...

کلا باید بی توجه باشی خوشی خودت مهمهتو زندگی شما نیستم که خوشبختی ببینت همین که خودت از زندگیت راضی باشی کافیه

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

بسمه تعالی

قطع ارتباط

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

سخته همش بخواد تظاهر کنه روحش عذاب میبینهروی بچه هم تاثیر بدی میزارهبنظرم باید رفت و آمد رو کم کنه

تظا هر چیه عزیزم واقعا حرفشون خنده داره .من خودم پای حرفای اون خواهرشو غش کردم خنده ،آخه آدم چه قدر می تونه ذهنش عقب مونده باشه عین یه بچه عقده ای که پز اسباب بازیشو میده