2777
2789
عنوان

چقدر یه آدم میتونه وقیح و هرزه و عوضی باشه باورم نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 6068 بازدید | 166 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیشب انقد کتکم زد همش میزد تو سر و صورتم پسرمم کتک زد چون ازم دفاع میکرد اونم زد بچم داری روانی میشه

الان موندی که بچتو بزنه یا شاهد کتک خوردن مادرش باشه؟؟ترس و نداشتن دارمد و...خودتو ننداز تقصیر بچه بی گناه

کچی کورد🪷☘️

نه عزیزم اصلا طلاق نگیریییی ها 

بچت باید توی همین محیط مسموم بزرگ شده تا مزد شه

حیف این پدر عتیقه که سایش بالا سر بچش نباشه

گوش کن استارتر 

به عنوان مادر راه طلاق رو داری 

اگر فردا بچت حقشو نبخشید بهت و گفت تو می‌تونستی منو نجات بدی ولی ندادی ناراحت نشی هاااا

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

نه عزیزم من خودمو میشناسم نمیتونم

پس به همسرتون هیچی نگین و ادای یه زن خیلی خوشبخت و دربیارین که حداقل بچه هاتون بیشتر از این آسیب نبینن، چون تا الانشم، کلی صدمه دیدن به لحاظ روانی...البته اگر براتون مهمه که پس فردا 2تا آدم مشکل دار تحویل جامعه ندین.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم"                   صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                                                                              🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍  
نه عزیزم من خودمو میشناسم نمیتونم

خوب خودتو میشناسی 

پس خودخواهانه رفتار نکن به خاطر بچه هات با همه چیزش بساز جو‌خونه رو متشنج نکن

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

بنظر من طلاق نگیر منطقی فکر کنیم بهتره بعنوان همخونه باهاش زندگی کنی ولی بدون جنگ. تا محیط خونه متشنج نشه البته یکم فضا سرد و بیروح میشه ولی شاید برای شما بهتر از طلاق گرفتن و زندگی تنهایی باشه

بنظر من طلاق نگیر منطقی فکر کنیم بهتره بعنوان همخونه باهاش زندگی کنی ولی بدون جنگ. تا محیط خونه متشن ...

منم همین کارو میکنم 

ولی اون توقع بیجا داره 

میگه باید دورم بگردی 

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤
الان موندی که بچتو بزنه یا شاهد کتک خوردن مادرش باشه؟؟ترس و نداشتن دارمد و...خودتو ننداز تقصیر بچه ب ...

من اگه بهش کاری نداشته باشم اون خوبه 

من مقصرم همش بحثو شروع میکنم نمیتونم فراموش کنم

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤