2777
2789
عنوان

دختر مردم با این همه خصوصیات اینجوریه بعد زن داداش ما

| مشاهده متن کامل بحث + 1669 بازدید | 74 پست
شما چیکار ب زندگی داداشت داریزندگی خودشونه خودشون میدونن ب چی سوار بشن

آخه مشکل اینجاست طرف این‌قدر پر توقع هست میگه خونه و زمین های پدرم باید بفروشن همه اشو بدین ما 

خب حالا چه زیطی داره ب زنداداشت؟ هر کی خونه باباش نداشت از شوهرشم هیچی نخواد ؟؟

آخه مشکل اینجاست طرف این‌قدر پر توقع هست و سرطان میگه خونه و زمین های پدرم باید بفروشن همه اشو بدین ما 

مثلا ما از ارث پدری چشم پوشی کنیم تا خانم شاسی بلند سوار بشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب حالا چرا خودتو با خانم دکتر مقایسه نمیکنی و زنداداشتد مقایسه میکنی باهاش؟؟؟؟ اون چیزی هم خواسته ا ...

از ما خواسته چون خونه و زمین های پدرمو میخواد و انتظار داره همه ما و بقیه داداش و خواهرم از ارث پدرمان چشم پوشی کنیم همه اش واسه خودش باشه

ایزول کاری به راست ودروغ موضوع تاپیکت ندارم

اما خیلی خیلی قشنگ تعریف میکنی

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
من فقط دارم فکر میکنم خانم دکتری که دم خونه بشینه و سبزی پاک میکنه متواضع نیست. بلکه هم بی فرهنگه و ...

مگه طرف ۲۴ ساعت سرکاره تایم استراحت داره روزهای هست که کاملا خونه است روزهای هست اصلا خونه نمیاد سرکاره

فقط اون قسمتی که گفتی خانوم دکتر با زن‌های کوچه میشینه سبزی پاک میکنه الان دیگه تو شهرهای کوچیک هم خ ...

شهری که زندگی میکنن اکثراً با هم فامیلن جمعیت ۵ هزار نفری داره همه از یک طایفه ان برای همین با هم فامیلن اتفاقا الان این ساعت بری شاید کمتر کسی خونه باشه یا تنها خونه باشه همه 

با هم رابطه نزدیک دارن بری تو اون شهر میبینی زن و مرد با هم صمیمی و رفاقت دم خونه نشستن یا کنار جاده پیش هم نشستن

اینکه دم خونه زن‌ها میشینن صحبت میکنن عصر ها و اینا یا سبزی پاک می‌کنن یا بهم تو چیزی کمک میکنن یک کاری تو اون شهر کاملا عادی و معمول هستش 

اینکه من دیدم این خانم دکتر با این خصوصیات و ویژگیهای که داره مثل اونا کنارشون نشسته یعنی چقدر دلش و ذاتش پاکه

یعنی نه غرور داره نه خودشو بالاتر میبینه نه اهل کلاس و پز دادنه 

جواب محکم تون چی بود ؟

هربار تو کارام دخالت میکردن سکوت میکردم و بار اخر دهن ب دهن گذاشتم و حتی دعوامون شد و کلا بعد اون دهن ب دهنم نمیذارن

یبارم خواهرشوهرم و شوهرش پشتم حرف دراوردن و انداختن گردن ی بنده خدایی و منو ششوهرمم تا اخرش رفتیم و فهمیدیم کار اونا بوده و منم گفتم کسی بخواد دخالت کنه تو زندگیم تشتکش رو میپرونم و نمیذارم

چن مورد دیگه ام راجب لباسام و... بود ک زیاد یادم نیس چون مال حدودا 4 5 سال قبل

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
اصلا زنداداشش چیز بدی نخواستههمین ک سعی داره شوهرش ماشین خوب سوار شه نشونه خوبیهزیاد قانع بودنم خوب ...

مشکل اینجاست ارث پدری ما رو میخواد که باهاش شاسی بلند سوار بشه مثلا نمیاد از خرج های خودش کم کنه و به شوهرش کمک کنه یا هلش بده شاسی بلند سوار بشه 

شب و روز خون خانواده من و شوهرم کرده تو شیشه که زمین فلان جا پدرت یا خونه پدرت بفروش باهاش شاسی بلند بخر بقیه خواهر و برادرات هم هیچ 

مشکل اینجاست ارث پدری ما رو میخواد که باهاش شاسی بلند سوار بشه مثلا نمیاد از خرج های خودش کم کنه و ب ...

دیگه اینارو باید بین خودتون خصوصا با حضور بزرگترها حل کنید

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
عزیزم ناراحتیت از توقع زن داداشت رو درک میکنمولی اولا مقایسه ش با اون خانم دکتر درست نیست. از کجا می ...

مشکل اینجاست ارث پدری ما رو میخواد که باهاش شاسی بلند سوار بشه مثلا نمیاد از خرج های خودش کم کنه و به شوهرش کمک کنه یا هلش بده شاسی بلند سوار بشه اتفاقا اونجوری من تشویقش میکنم و خوشحال میشم اما این

شب و روز خون خانواده من و شوهرم کرده تو شیشه که زمین فلان جا پدرت یا خونه پدرت بفروش باهاش شاسی بلند بخر بقیه خواهر و برادرات هم هیچ

دقیقاااااموندم چرا همه ب جنبه بد ماجرا نگا میکنن مثلا منم وقای ازدواج کردم خیلی سعی کردم زندگیمو ارت ...

مشکل اینجاست ارث پدری ما رو میخواد که باهاش شاسی بلند سوار بشه مثلا نمیاد از خرج های خودش کم کنه و به شوهرش کمک کنه یا هلش بده شاسی بلند سوار بشه