2777
2789
عنوان

چقدر یه آدم میتونه وقیح و هرزه و عوضی باشه باورم نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 5057 بازدید | 165 پست
چی بهش گفتی کتکت زد؟ اصلا وقتی طلاق عاطفی گرفتی چرا بحث میکنی باهاش؟ بزار حداقل بچه‌هات تو آرامش باش ...

چیزی نگفتم فقط گفتم دیگه اعتماد ندارم برام مردی الکی خودتو خوب جلوه نده ادای آدم خوبا رو در نیار

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی هم بهش میگم چی کم داری چرا خیانت میکنی ؟؟میگه هیچی وقتی زنا میخارن من چیکار کنم میگه خودشون میا ...

کاش میشد بعضی نر هارو از اونجاشون آویزون کرد 

البته یه گوشه‌ای راس میگه 

هم‌جنسا خودمون هم به شددددت دریده شدن

هیچی براشون مهن نیست دیگه

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

دیشب انقد کتکم زد همش میزد تو سر و صورتم پسرمم کتک زد چون ازم دفاع میکرد اونم زد بچم داری روانی میشه

خاک بر سر احمقت میدونی بچت داره چی میکشه متنفرم ازت متنفرم ک بچه رو بهانه میکنی تو هم اندازه همسرت مقصری فکر نکن بمونی و کتک بخوری شاهکار کردی بچتو آزار نده 

زمانی که بتونیم به شماها بفهمونیم برای بعضی بچه‌ها موندن تو خونه‌ی پر از تنش خیلیییییی بدتر از طلاق ...

طلاق بگیره 

نه پول نه خونه نه درآمد هیچی نداشته باشه بچش تو فقر بزرگ میشه و حسرت خیلی چیزا تو دلشه،استارتر باید اول فکر خونه و درآمد و پول و کنه بعد طلاق بگیره

چیزی نگفتم فقط گفتم دیگه اعتماد ندارم برام مردی الکی خودتو خوب جلوه نده ادای آدم خوبا رو در نیار

ای بابا چه روانیه! باهاش حرف نزن فقط به خونه زندگی و بچه هات برس

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧

اگه واقعا این زندگیو بخاطر بچت میخوای تحمل کنی پس دهن به دهنش نذار...

یا طلاق بگیر یا اگه میخوای زندگی کنی با شوهرت اصلا جوابش رو نده...بخاطر بچت که یه روانی میشه..

فردا بچت هم از باباش یاد میگیره یا تورو میزنه یه بلایی سر خودش میاره..

نذار بچت بفهمه باباش چیکار میکنه چون براش عادی میشه و خودشم اینکارو میکنه احتمالا...

اصلا عزیزم تو که کتک خوردی بچت کتک خورده همون اول کوتاه میومدی بهتر نبود؟

ضد یخ بخر بریز تو چاییش بو و مزه هم نداره تو کالبدشکافی هم معلوم نمیشه مسمومهقبل مرگشم با مسواکش چاه ...

اره اینکارو بکنه که بعد بندازنش زندان اعدام بشه 

شما این اطلاعات رو از کجا آوردی دقیقا ؟ 

پزشکی ؟ 

اگه باباش پولداره جدا نشه بهتره بچه پول مهمه براش

من به عنوان کسی ک تو همچین خانواده ایی بزرگ شدم و مامانم هم همین حرفای اسی رو میزد میگم خودم صد بار آرزو کردم کاش تو پرورشگاه بدنیا میومدم کاش کارتن خواب بودم اما بابا و مامانم از هم جدا میشدن

من میدونم بعد طلاق هیچ خبری نیس میترسم از طلاق ولی شوهرمم خونه تامین بود که خیانت کرد هرررشب باهاش ب ...

با زبون با حرف مردا با حرف خر میشن بگو دوسداری دیگران فامیل بگن زندگیشون بده یا نگاه فامیل بهت چندش باشه 

بگو خودتو درست کن اگه میخوای زندگیمو حفظ کنم بگو یروز دیدب کم اوردم ودرخواست طلاق دادم بترسونش

بعد براش دعا بگیر جز تو به هیج زنی نظر نداشته باشه