2777
2789

خانومایی که حتی قبل اینکه پریودتون عقب بیوفته متوجه شدین باردارین و درست بودو باردار بودین میشه تمام علائمتون رو بگید

ده روز قبل موعد یعنی روز بیست سیکل لک دیدم قهوه ای بود مثل لخته خون 

دهنم تلخ بود و کردرد داشتم بالای فرج هم درد میکرد 

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

ده روز قبل موعد یعنی روز بیست سیکل لک دیدم قهوه ای بود مثل لخته خون دهنم تلخ بود و کردرد داشتم بالای ...

منم این علایمو دارم ۱۰ روز مونده به موعدم ولی بی بی چک نزدم ینی ممکنه باردار باشم لک ندیدم ولی دل درد و کمر درد دارم و سینه هام فشارمم همش پایینه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سینه هام درد میکنه و زیر دلم دلم درد میکنه و یجوری انگار یه تیکش خالی میشه

من از ۲۴ ام ابان اقدام داشتم بعدش هرروز کلی کمر درد و دل درد داشتم شدید نمیتونم‌زیاد سرپا باشم سینه هام درد داره و الان ۱۰ روز مونده به پریودم و دو سه روزه شدید فشارم پایین میشه امروزم دور نافم درد میکنه بیبی هم نمیزنم همه میگن زوده