2777
2789
عنوان

چقدر یه آدم میتونه وقیح و هرزه و عوضی باشه باورم نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 5056 بازدید | 165 پست
ولش کن جدی میگم بخدا ولش کن اما ول کردن کنترل شده یعنی رابطه جنسیتو با کاندوم پیش ببر رابطه حسی رو ...

باشه همین کارو میکنم الانم فقط جامو جدا کردم به همون خاطر کتکم میزنه 

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دارم درس میخونم نمیتونم کار کنم فعلا آزادم مشکلی ندارم والا پول میزنه به کارتم هر جا دلمم بخاد میرم ...

خب باز خوبه از این لحاظ اوکی هستی 

پس فقط خودت و بچه هات واست مهم باشن دیگم حرف خیانتو پیش نکش فک کن داداشته و برات مهم نباشه این کاراش 

اماااااااا برا محکم کاری هرماه طلاشکسته بخر پس انداز کن واسه وقت مبادا ،شاید یه روزی برسه هیچ جوره نتونی تحمل کنی 

درضمن ،از هیچییییی نزن ،لباس بخر ب پوستت رسیدگی کن ،سفر برو ،عطرای خوب بخر ،ب خونت برس واسه حال دلت 

کتابم زیاد بخون دررابطه با عزت نفس

،نذار باعث بشه اعتماد بنفست بیاد پایین 

باشه همین کارو میکنم الانم فقط جامو جدا کردم به همون خاطر کتکم میزنه

یه دوری توتاپیک هات زدم شما که قصد جدایی نداشتی و خانوادش و خانوادت رو خوب میشناختی نباید جار میزدی دیدی همه چی چقدر  بدتر شد؟ الان دیگه فقط تصمیمات عاقلانه براساس شرایط خودت بگیر 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

عزیزم یکی از مشکلاتت عزت نفسته

یعنی چی ب بقیه میگی بیا فحشم بده یا میگی وای تو چقد فهمیده ای من نادونم

عزت نفس داشته باش روحیتو عوض کن به خاطر بچه هات

برو باشگاه اگه میتونی 

به خودت برس 

با بچه هات شاد باش فیلم ببینید بعضی وقتا پارک برید یه چایی و چندتا بیسکوییت ببرید یا چندتا میوه یکم خوش بگذرونید

کتاب بخون

پادکست گوش بده

ببین واقعا میگم زنی که عزت نفس نداره بهش خیانت میشه زندگیش بده

تا تغییری ایجاد نکنی فایده نداره

به شوهرت هم  توجه نکن

یا پشیمون میشه یا اونقد بالغ میشی که طلاق میگیری

اگه عزت نفستو بالا ببری  خیلی به نفعته

به خودت و بچه هات ظلم نکن

مادر پاک و محکمی باش که همیشه پشت بچه هاشه 

مطمئن باش اگه اینجوری باشی بچه هات ازت ممنون میشن

باور کنین طلاق گرفتن خیلی بهتر از موندن تو همچین جهنمیه...همه میگن بعد طلاق خبری نیس، ولی وقتی تو همچین جهنمی باشه، بعد طلاق تازه به آرامش میرسی.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم"                   صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                                                                              🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍