2777
2789

همسرمو میگم 

بخاطر خیانت های جنسیش باهاش طلاق عاطفی گرفتم فقط هم خونه ایم انگار 

دیشب برگشته میگه بنظرت یه سو. را. خ انقددد مهمه که دو ساله هرروز بحث و دعوا میکنی ؟؟ مگه چیکار کردم مگه چیشده حالا چرا انقد برات مهمه ؟

منم گفتم تو برات مهم نیس یعنی ؟؟؟؟

الان پس منم برم بدم بگم یه سوراخه دیگه ؟ عب نداره 😪😪

بخدا من آخر خودمو میکشم 

چرا انقدددد پرروئه چرا انقد با احساسات من بازی میکنه 

تازه کلی هم کتکم زد بهم گف تو روانی و دیوونه ای حساسی 

بنظرتون من حساسم ،؟خیانت جنسی با هر خرابی که رسید عادیه آیا،؟؟؟ نگین طلاق که نمیتونم بچه دارم

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤

بچه داری که داری

بچه تو همچین محیطی روانی میشه

فکر نکن طلاق آخرین راهه

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
بچه داری که داریبچه تو همچین محیطی روانی میشهفکر نکن طلاق آخرین راهه

دیشب انقد کتکم زد همش میزد تو سر و صورتم 

پسرمم کتک زد چون ازم دفاع میکرد اونم زد بچم داری روانی میشه 

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیشب انقد کتکم زد همش میزد تو سر و صورتم پسرمم کتک زد چون ازم دفاع میکرد اونم زد بچم داری روانی میشه

نمیخوای بچه ت مثل باباش روانی بشه که

اون عملا روانیه

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
اگه باباش پولداره جدا نشه بهتره بچه پول مهمه براش

پول مهم تره یا کتک خوردنش؟ میگه بچه هم میزنه

دیشب انقد کتکم زد همش میزد تو سر و صورتم پسرمم کتک زد چون ازم دفاع میکرد اونم زد بچم داری روانی میشه

بنظرت بچت تو این خونه ارامش داره؟ طلاق بگیری برا هردوتاتون بهار نیست؟ بچت همچین پدری به چه دردش میخوره 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)