2777
2789

داداشم چند وقته سر کارش خیلی متشنجه خونه خریدن وسایل خونه خیل قسط داره اعصابش بهم ریخته ست دیشب خواهر زن داداشم زنگ میزنه به خونه شون داداشم میبینه اینان جواب نمیده به خانمش میگه اینا باز اومدن شب نشینی من خیلی امروز داغونم نمیتونم جواب نده نیان خواهرش هفته ایی سه چهار بار میاد شب نشینی زنشم میگه باشه داداشم خوابش میبره میبینه زنگ در میزنن  میبینه اینان  میگه نگفتم مگه جواب نده این یواشکی اس زده که بیاین بعدم رفته تو اتاق گفته خواهرم میاد پیش من تو هم با شوهرش حرف بزن پذیرایی هم بکن بعدم رفته تو اتاق در بسته داداشم رفته تو اتاق گفته بیا برو خونه همون خواهرت باهم تا قیامت حرف بزنین میگه نزدمش ولی زن داداشه میگه زده داداشم میگه هولش دادم حالا خواهرش با خودش برده اونم میگه دیگه برنمی‌گردم

مثل اینکه اون روز سرکارش دعواش شده خیلی فشار روش این یکی دوسال خونه خریده اینم این کارو کرده دیگه خیلی عصبانی شده وگرنه آدم ارومی است میگه بهش گفتم یه امشب من خیلی داغونم کاریم نداشته باش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دلم برا مردا تو این جور مواقع ک با این تورم ذهنشون مشغوله ولی درک نمیشن میسوزه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

ناراحت نشی اما هردو مقصرن و هردو خیلی بچه هستن

اصلا درکی از زندگی مشترک ندارن

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

حق داشته یعنی چی هفته ای ۳ یا ۴  روز پلاسن و هوای شوهرش نداره

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
بیشتر ببینید