2777
2789
عنوان

بررسی هوش کودک

67 بازدید | 3 پست

سلام مامانا

میدونید برای سنجش هوش کودک چه کاری باید انجام داد؟ کجا باید ببرم که هوش و استعدادش بررسی بشه؟

پسرم ۵/۵ ساله ست پیش دبستانی میره، توی کلاس معلمشون تا عدد ۸ و الفبا رو تا حرف ژ یاد داده، ولی پسرم خیلی علاقه داره و اینقدر از ما پرسید که الان خودش الفبا رو حفظه و میتونه بخونه و بنویسه، الان همش از توی کتاب داستاناش کلمه در میاره و مینویسه، خیلی علاقه داره

اعداد رو هم تا ۱۰۰۰ میخونه و مینویسه، البته پراکنده تا میلیون و ۱۰ میلیون هم بلده

الفبا رو در عرض دو روز یاد گرفت و حفظ کرد و نوشت

اینم بگم که من و پدرش کلا اصراری نداریم که زودتر از سنش چیزی رو یاد بگیره ما فقط وقتی میبینیم علاقه داره سوالاتشو جواب میدیم و خودش بیشتر با سوال پرسیدن از ما یاد گرفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الفبا رو چطوری در عرض دو روز یاد گرفت

توی مدرسه که معلمشون از الف و ب شروع کرد خیلی علاقه نشون داد، میپرسید که حرف الفبا چندتاست و چیاست، بعد من برای کلیپ آموزشی آناهیتا که توی جم کیدز الفبا رو میخوند گذاشتم خوشش اومد و حفظ کرد، بعد گفت برام بنویس نوشتم و چند بار از روش نوشت و یاد گرفت و دیگه از حفظ مینوشت