2777
2789
عنوان

نصیحت به خودِ هجده سالت 🦄

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 99 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نیلوفر لج نکن چشماتو باز کن

رویاهای بیهوده نچین

درست انتخاب کن

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.   

هر تصمیمی ک پدر مادرت میگیرن حتما درست نیست شاید ب صلاحت نباشه

مث اصرار ب ازدواجم ک دارم تو جهنم میسوزم 

کاش قدرت نه گفت و اون موقع 18 سالگیم داشتم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بچسب به خودت و اهدافت تلاش کن و جا نزن.چند سال بعد نه روحیه داری نه اعصاب که بخوای شبانه روزی تلاش کنی بهترین فرصت زندگیت رو از دست نده.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

فضای مجازی برات نون و آب نمیشه...

گواهی نامت بگیر

با خانواده وقت بگذرون

اول به هدفات برس و مستقل شو بعد بدو تو رابطه

سعی کن زبان رو ادامه بدی

یه رشته خوب قبول شو

آرامش زندگیت رو حفظ کن

تولدتم مبارک🤍💚🤍

❌️لطفا لایک نکنید آفلاین هستم❌️

مرسییی مفید بود🥰♥️

اره دیگه چند تا حرف بود از ی همسنی  فدات شم قشنگ از هر لحظه استفاده کن من چون خودم خیلی تو استرس بودم پشیمونم الان می‌خوام دیگه بزنم به بیخیالی البته اگر بشه 

وقتی که برا رفیقات ومجازی میزاری رو پیشرفتت بزار ازالان شروع کن به پس انداز کردن طلا نگو دخترم ازدوا ...

دقیقا منم همینا و میخاستم بگم بهش

از پس اندازت ب کسی نگو هیچوقت 

اسی تولدت مبارک🌸🍀

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌