2777
2789

بچه ها سه سال و خورده ای میشه ازدواج کردم احساس نمیکنم ازدواج کردم و تو یه حیاط با مادرشوهر هستم و زندگی مشترک دارم و واقعا دارم عذاب میکشم تو این زندگی و تنها دلیلی که تا الان تحمل کردم پشتوانه ندارم پدرو مادرم فوت شدن شهر غربت هیچ کس رو ندارم بتونم بهش تکیه کنم و اطرافیانم آدمای دلسوزی نیستن و دارم این مادر و پسر سمی رو تحمل میکنم شوهرم کلا چون پدر ندارن شوهر مادر و خواهراش و خانواده و من این وسط نمی‌دونم نقش من چیه انگار مزاحم زندگی اینام تو خونه این فقط بشورم و بپزم و اون نیازش و همین تمام تصمیم ها رو خودش و مادرش میگیرن برای زندگی ما دخالت کنترل گر و سلطه گر حسود و نمیزاره رابطه زن و شوهری ما شکل بگیره دائما یه چیزی چه مالی چه عاطفی از شوهرم میخواد بگه نه آنقدر مادرش میگه که عذاب وجدان بده و تا حالا نه نگفته به خواسته های مادرش همیشه اطاعت شده و واقعا این مادر و پسر ضربه ای به روح و روان من زدن که واقعا جبران ناپذیره ام اس گرفتم مشکل روحی و روانی و تمام تو این سه سال زندگی با اینا اینجوری شدم ادامه زندگی واقعا برام سخت شده می‌خوام بشینم با مادرش و خودش صحبت کنم بگم این نشده زندگی من دقیقا چه نقشی دارم و حس اضافی بودن میکنم و انگار اون و مادرش زن و شوهرن و من مزاحم درست شدن هیچ نشدن تو کوچه بمونم بهتر از این زندگیه شوهرم که نمی‌دونم خیانت می‌کنه کاری می‌کنه تازگیا میاد خونه اصلا توجهی به من نمیکنه غذارو میخوره می‌خوابه نگاه به من اصلا نمیکنه ولی تا دلتون بخواد تو گوشیه بغض جمع میشه تو گلوم نمی‌دونم مادرش کاری کرده رفتار شوهرم عوض شده چون تو دعا و جادو کارهای کثیفه واقعا انگار فقط نفس میکشم و زندگی نمیکنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظرم واقعا باهاش صحبت کن عزیزم این چه طرز رفتاره

قبول نداره همش انکار می‌کنه و نمی‌خوان درست بشن میگن اصلا ما مشکل نداریم و این چیزایی که من گفتم عادی هست تو نمیتونی تحمل کنی

قبل از اینکه پدرو مادرت فوت بشن ازدواج کردی یا بعدش؟ میخوام بدونم کی تصمیم گرفت به این ازدواج؟ خودتو ...

بعدش ازدواج کردم معرفی شدیم چقدر اون طرف سنگ این آدم رو میزد به سینش که خوبه و تو نامزدی خوب بود بعد عقد ذات شیطانیشون نمایان شد من میدیم رابطه سمی مادرشو که منو کنار شوهرم میبینه آتیش میگیره ولی بی تفاوت بودم گفتم ازدواج کنم از زیر منت عمو و خونش بیام بیرون و شد این نتیجش