2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حق با داداشتونه

زنداداشون درکی از زندگی مشترک و مشکلات نداره

به حرف بقیه کاربر ها که میگن داداشت وحشیه و فلانه توجه نکن

اینا دقیقا خودشون رفتارشون عین زنداداشتونه🙏🏻

متاهل🩷🍃

خانمایی که همش پیش خانوادشوت هستن  درک نمیکنم.

ماهم خانواده داریم اما قرار نیست همسرشون هر روز مادر زن پدرزن باجناقشو ببینه .

دخترایی که وابسته ان ازدواج نکنن بهتره 

زن و مرد میرن سر کار شب میتن خونه استراحت کنن اینا خاله بلزیشون میگیره

دیه میگه دیده من حالم خوب نبوده حوصله هیچی نداشتم مرا یواشکی اس داده بیاین اونا هم تا صبح میشینن یک ...

رفتارش خیلیییی بد بوده

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

محل ندید هر چی بیشتر توجه کنید به کارشون بیشتر جو میگیرتشون جفتشونو  بی محلی کنید چند وقت دیگه آروم میشن تکلیفشونو مشخص میکنن ،اصلا اهمیت نده به داداشت که چی کار کردن تو دعوای زناشوییشون به هیچ عنوان هم دیگه نپرس

میکم دیر میرن میگه خواب بودم یازده نیم بود دیدم زنگ در میزنن از خواب پاشدم دیدم اینان اونم که رفت تو ...

برادرت باید احوالپرسی میکرد چند دقیقه بعد می‌گفت ببخشید من سرم درد می‌کنه مسکن خوردم میرم بخوابم به فلانیم گفتم که امشب حالم خوب نیست 

❤️Mehrsa❤️ 

برادرت باید احوالپرسی میکرد چند دقیقه بعد می‌گفت ببخشید من سرم درد می‌کنه مسکن خوردم میرم بخوابم به ...

میگه رفت تو اتاق درم بست گفت پذیرایی رو خودت میدونی از اتاق کشیدنش بیرون انداخته بیرون