2777
2789
چه زن بی ملاحظه ایاما بهتر بود داداشت یکی دوساعت تحمل میکرد تا مهمونا برن بعد با خانمش جدی صحبت میکر ...

ببین واقعا یه وقتا یک لحظه هم نمیتونی تحمل کنی چه برسه به دو ساعت،زنش تنش میخاریده که یواشکی پیام داده بیایین

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بزار بمونه همون خواهرش ک بند دلش بود میگه شرمنده پاشو برو

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چه داداش روانی داری اومدن نمیتونست یکی دوساعت حرمت نگه داره؟

دیه میگه دیده من حالم خوب نبوده حوصله هیچی نداشتم مرا یواشکی اس داده بیاین اونا هم تا صبح میشینن  یکم افسرده شده داداشم

شاید زن داداشت روش نشده بگن نیاید همسرش باید خودشو کنترل میکرده داداشتون مقصر بعد مهمونی با همسرش حرف می‌زد بهتر بود تا جلو اونا ابرو زنشو ببرره

از طرفی خواهر زن داداشت باید درک می‌داشت و چ لزومی داره اینقدر شب نشینی لاقل هفته یکبار ولی اگرم خیلی صمیمی هستن باید تعادل رعایت شه هفته یکبار هرکدوم بهم سر بزنن 

بهترین اتفاق زندگیمید👨‍👩‍👦
وا خب این چه رفتاریه داشت کرده؟؟ زن داشت باید درک میکرد و جواب نمی‌داد ولی حالا که اومده بودن رفتار ...

میکم دیر میرن میگه خواب بودم یازده نیم بود دیدم زنگ در میزنن از خواب پاشدم دیدم اینان اونم که رفت تو اتاق گفت خودت میدونی پذیرایی رو دیگه نفهمیدم چیکار کردم

خود خواهدشم میگفت چرا خب اس دادی بیایم وقتی شوهرت اینجوریه گفت خواستم حرصش در بیارم همینقدر بچن جفتش ...

گلم شما دخالت نکنید ولی به برادرتون بگید اگ پیام داد اصلا جوابشو نده که بر ضدش تموم شه 

اخه مزش یبار دوبار تو ماه دیگ هرشب ببخشید ریدن خونه یکی

شاید زن داداشت روش نشده بگن نیاید همسرش باید خودشو کنترل میکرده داداشتون مقصر بعد مهمونی با همسرش حر ...

وقتی زنگ میزنی خونه یکی جواب نمیدن حتما خونه نیستن بعد باز شما میری خونش؟

چه داداش روانی داری اومدن نمیتونست یکی دوساعت حرمت نگه داره؟

یعنی چی آدم تو خونه خودش نمیتونه یکم استراحت کنه یکم درک و شعور بد چیزی نیست مردا هم آدمن به خدا

_بعد من اینجوری بودم که وا😶