2777
2789
عنوان

وای دوباره فک کنم تجدید شدم ای خدا منو بکش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 102 پست
ای وای ببخشید معذرت‌ می خوام‌ من رشته ام انسانی هست فلسفه‌ زبان و ریاضی و تاریخ تبصره‌ کردم برای دوا ...

آبجی یه سوال تبصره چند تا داریم؟؟

مگه ۲ تا تبصره برا نهایی و ۲ تا برا داخلی نیست؟

یا ۴ تا تبصره برا نهایی میشه گذاشت؟!

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید من پسرممعذرت میخام البته من میدونم شما نمیدونستی پسرم که گفتید عزیزم 🙏 خب حالا تا واست بگم چ ...

دادا یه سوال چن تا تبصره میشه برای دوازدهم گذاشت؟

نهایی و همچنین داخلی !؟

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

خواهش میکنم چه حرفیه تو که نمیدونستییی خب ببین تو ۵ تا تبصره داری و ۶ تا تجدید ۴ تاشو استفاده کردی و ...

یه سوال امکان داره تبصره یازدهم استفاده شده باشه؟.

من یازدهم تبصره نذاشتم ولی یکی دوتا کتاب ک ۵ و نیم یا ۶ کتبی خرداد گرفته بودم قبولی زده بود ینی خود ب خود تبصره گذاشتن؟

دادا یه سوال چن تا تبصره میشه برای دوازدهم گذاشت؟نهایی و همچنین داخلی !؟

همشون سر جمع ۵ تا باید یکیو پاس کنی تو شیش تا تجدید داری تاریخ راحت ترینشه برو سراغ تاریخ از من میشنوی 

یه سوال امکان داره تبصره یازدهم استفاده شده باشه؟.من یازدهم تبصره نذاشتم ولی یکی دوتا کتاب ک ۵ و نیم ...

پنو نیم و شیش فک نکنم قبولی باشه ۷ بود تا جایی که یادمه 

البته زمان من ۱۰ بود قبولی حالا نمیدونم‌ قانونشو تغییر دادن یا ن البته اینم بگم ممکنه نمره میانترمت بالا بوده با پایانیت جمع زدن قبول شدی 

ولی تبصره کلاس دهم یا یازدهم و دوازدهم نداره کلا ۵ تا تبصره داری که مال هر سه ساله 

خواهش میکنم چه حرفیه تو که نمیدونستییی خب ببین تو ۵ تا تبصره داری و ۶ تا تجدید ۴ تاشو استفاده کردی و ...

خیلی لطف کردین ممنونم 

ولی متاسفانه قبول نمی کنن‌ 

من خیلی می ترسم ریاضی رو قبولم نکنند 

ممکنه بهم ۷ ندن‌ بندازن ‌نه ؟ 

یکی از بچه های اینجا کفت اگه سالیانه‌ ات بالا باشه این امتحانو‌ داخلی رو یعنی اگه ۳ و نیم به بالا بشی قبولی درسته ؟ 

من مستمر امو‌ بیست‌ دادن ممکن نی قبول بشم ؟ 

خودشون گفتن فقط باید بالا ۷ بشی 😞😭

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
پنو نیم و شیش فک نکنم قبولی باشه ۷ بود تا جایی که یادمه البته زمان من ۱۰ بود قبولی حالا نمیدونم‌ قان ...

ببخشید من کنکور اردیبهشت دادم 

بعد اگه خرداد امتحان بخوام بدم 

باید تیر برم دانشگاه ؟ 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
خیلی لطف کردین ممنونم ولی متاسفانه قبول نمی کنن‌ من خیلی می ترسم ریاضی رو قبولم نکنند ممکنه بهم ۷ ند ...

اها اره چون مستمر بالا دادن میشه ببین برو بپرس ببین ضریب امتحان پایانی چنده خب بعد ضریب میانترم ترم دومتم در بیار حالا من نمیدونم ولی اگه ضریب میانترمت یک‌باشه و پایانی ۳ 

باشه تو پایانی رو ۳ بگیری میشی 7/29 صدم و قبولی 

همشون سر جمع ۵ تا باید یکیو پاس کنی تو شیش تا تجدید داری تاریخ راحت ترینشه برو سراغ تاریخ از من میشن ...

اقا این اکانت برا اسی نیست من یکی دیگه ام

میگم مثلا !

من شنیده بودم ک فقط میشه دو تا تبصره برای امتحان داخلی گذاشت (مثلا میگم مدیریت خانواده و نگارش داخلی هستن) 

و دو تا دیگه برای تخصصی یا حالا عمومی 

حالا مثلا فکرکن من تو دروس فلسفه تاریخ عربی ریاضی و فنون نمره کل بالای ۱۰ آوردم ولی نمره کتبی خرداد کمتر از ۷ شدم 

چندتاشو میتونم تبصره بذارم؟

اها اره چون مستمر بالا دادن میشه ببین برو بپرس ببین ضریب امتحان پایانی چنده خب بعد ضریب میانترم ترم ...

وای زنه‌ می گفت ما فقط با ۷ قبول می کنیم 😭 

وای مگه نهاییه اخه چرا اینجوری می کنن‌😭😭😭

ببخشید من کنکور اردیبهشت دادم بعد اگه خرداد امتحان بخوام بدم باید تیر برم دانشگاه ؟

خواهش میکنم 

خب ببین چ دانشگاهی میخوای بری دولتی یا غیر دولتی مثل ازاد و پیام نور؟

خواهش میکنم خب ببین چ دانشگاهی میخوای بری دولتی یا غیر دولتی مثل ازاد و پیام نور؟

من آزاد قبول شدم مدیریت بیمه 

اقا این اکانت برا اسی نیست من یکی دیگه اممیگم مثلا !من شنیده بودم ک فقط میشه دو تا تبصره برای امتحان ...

اها 

ببخشید یلحظه راجب تاریخ هواسم نبود دارم واسه شما مینویسم خب ببین دارم میگم بهت دیگه 

کلا ۵ تا تبصره میتونی بزاری فک نکنم اصلا ربطی به درس تخصصی و غیر تخصصی داشته باشه و اینم بهت بگم اینکه پایانیت چند باشه صد درصد مهم نیست مهم اینه که جمعش با نمره میانترمت به هفت برسه واسه قبولی ولی خب ضریب میانترم یکه ولی پایانی ۳ ینی امتحان پایانی هر یک نمرش سه نمره حساب میشه