2777
2789

خدایا اون زمان اول ازدواجمون ک مادرشوهرم با شوهرم قهر میکرد که چرا زن گرفتی منو فراموش کردی😑 من به شوهرم اصرار برو برا مامانت گل بخر میگفت نه و ب زور من میخرید کو؟

بخداااا من حسود نبودم ولی انگار تنها زن زندگی شوهرم مامانشه!انگار تازه بعد ازدواج یادش افتاده مامان داره کارایی میکنه ک قبل ازدواج نمیکرد!خب بکنه. ولی چرا به من اهمیت نمیده؟ روز زن بم میگه تو دختری روز دختر میگه تو زنی!هیچی نه میخره نه تبریک میگه!

حالا زنگ زده میگه برا مامانم گل فرستادم گریه کرد(مامانش شهر دیگست)

من قلبم ریخت!چون سالای قبلم ب من هیچی نمیگفت برا مامانش چیز میخرید به اون تبریک میگفت و.....

بعد پشت تلفن بش گفتم پس من چی؟

اونم گفت خب نمیدونم چی چی بخدا انقد اعصابم خورده یادم نیس.فک‌ کنم منظورش این بود هنوز نیومدم خونه.

مطمئنم بیاد گل میخره برام ولی ذره ای ارزش نداره برام!چون میدونم برا اینکه پشت تلفن گفتم پس من چی میخره وگرنه چطور پارسالا و....هیچی برام نگرفت حتی تبریکم نگفت؟

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

پس برا چی بهش میگی پس من چی؟؟؟

بگو افرین کار خوبی کردی مبارکشون باشه

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

عزیزم شاید خواسته سورپرایزت کنه

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین با خودت اینجور بگو که مادرشه. خدای نکرده اگر شر بود و یرای زن و دختری میخرید که خیلی یدتر بود. حالا اون گل مگه چیه. اصلا برات مهم نباشه. اگر گفت برات چی بخرم ببرش ییرون خرید کن. ولی خودت رو برای گل کوچیک نکن. 

عزیزم شاید خواسته سورپرایزت کنه

بعد ۷ سال میدونم سورپرایزم نمیکنه اون حتی روز زن هم بهم تبریک نمیگه!اگه میخاس سورپرایز کنه زنگ‌ نمیزد بگه برا مامانم گل خریدم گریه کرد

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

ببین با خودت اینجور بگو که مادرشه. خدای نکرده اگر شر بود و یرای زن و دختری میخرید که خیلی یدتر بود. ...

اون نمیگه برات چی بخرم😂 هیچ وقت نمیگه همیشه بلده به من فحش بده فقط...حتی تبریک ساده هم نمیگه بش بگم چرا نمیگی میگه تو دختری زن نیستی که روز دخترم برعکسشو میگه

خودت به شوهرت یاد دادی برا مادرش گل بخره .

الآنم خودت به شوهرت یاد بده برات گل و کادو بخره .امسال اگه گل خرید و اومد بگو دستت درد نکنه اما چون خودم گفتم خوشحال نشدم .

خیلی قشنگ و آروم بهش بگو .

من کادو و کل رو خیلی دوست دارم مخصوصا اگه تو برام بخری مخصوصا اگه من قبلش بهت نگفته باشم و سورپرایز بشم

نباید میگفتی پس من چی. ببینی اومد خودش میخرید یانه الان اره میخره چه فایده..

خودش بیاد نمیخرید بعد ۷ سال میشناسمش!هییییچ وقت منو آدم حساب نکرد فقط مامان جوووونش آدمه از اول ازدواجمون. کفش من پامو میزد تو خیابون دعوام میکرد واینسا حالا مامانش کفشش واشو میزد رفت براش کفش جدید خرید با ۱ روز اختلاف این اتفاقا افتاد

اون نمیگه برات چی بخرم😂 هیچ وقت نمیگه همیشه بلده به من فحش بده فقط...حتی تبریک ساده هم نمیگه بش بگم ...

خب چرا اینو انتخاب کردی

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

عزیزدلم مادر جایگاه خاصی داره توی زندگیمون و کم زحمت نکشیده بخدا ی گل نمیتونه حتی یک شب بیدارخابی او ...

اخه مشکل اینه من جای خودمو ندارم. من پشمم نیستم!

همیشه برام سوال بود مادر شوهر ک حسودی نداره.ولی شوهرم واااااضح نشون میده که فقط عاشق مادرشه و منو دوست نداره!