دیشب دیدم رو فرشی خیسه خیسه متوجه شدم شلنگ اب لباسشویی خراب شده اب ازش اومده بیرون کشیدیمش جلو شیرشو بستیم امروز مامانم اومده سراغش هر کاری کرد درست نشد هی بش میگم ولش کن میگه چیکار کنم تو این وضعیت بی پولی یکی بیاد درستش کنه ۱ تومن میگیره میگم خب وقتی بلد نیستی ولش کن برداشته به اون سر شلنگم ور رفته اون قسمتم ک به خود لباسشویی وصله زده شکسته وایساده غر زدن به خدا ک من بی کسمو تو این بدبختیو بی کسی خالا کی بیاد اینو درست کنه میگم اخه چرا بهش ور میری وقتی بلد نیستی ک خراب تر بشه انقدر تو زندگی این پدر و مادر سختی کشیدم که همون موقع ک داشت غر میزد داشتم قرصامو که روانپزشک بهم داده میخوردم پاشدم اومدم نشستم تو اتاق بلند بلند میگه چکار کنم از دست تو ک هی منو چشمو رو میکنی هی پوزتو کج میکنی کاش سرطان میگرفتم میمردم نمیدونم چی دیگه وااقعا خستم از دست مامانم همینجور نشسته میگه ما کسیو نداریم ما بدبختیم خب به جهنم ک بی کسو کاریم چکار کنیم حالا😭
خطاب به سران کشور ایران سوریه لبنان اسرائیل و سایر کشور های وابسته:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
نباید از اول باهاش بحث میکردی.توکه اخلاقش رومیدونی که آخرش کار خودشو میکنه هیچی نمی گفتی.اونمدلش پره سر تو خالی میکنه.وای نباید اجازه بدی.آدما سطل زباله نیستند که دیگران ناراحتی هاشونو تو اونا خالی کنند و خودشون خالی بشن.راهشم اینه که دور بشی و از بحث و درگیری حذر کنی
من از اینکه کسی بالا سرم هی حرف بزنه و گوشزد کنه و نوچ نوچ کنه عصبی میشم
عجیبیه بعد این همه وقت هنوز اخلاق مادرت دستت نیست
خب راها رپ میکشیدی میومدی اتاق بدون گوشزد
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.