2777
2789
عنوان

وای دوباره فک کنم تجدید شدم ای خدا منو بکش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 102 پست
اها ببخشید یلحظه راجب تاریخ هواسم نبود دارم واسه شما مینویسم خب ببین دارم میگم بهت دیگه کلا ۵ تا تبص ...

نمیدونم من خنگم یا چی!

خیلی سردرنمیارم از این چیزا 

مثلا فکر کن مستمری هام خوب باشه بعد نوبت اول هم ک نمره خوب بیارم بعد اگه کتبی ۶ بیارم رد میشم از اون کتاب؟(معدل کل همون کتاب هم بالای ۱۰ باشه)

فرمول میانگین نمرات رو داری؟

پس اگه من تو ۴ درس رد شدم میتونم همشو تبصره بذارم؟ 

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

نمیدونم من خنگم یا چی!خیلی سردرنمیارم از این چیزا مثلا فکر کن مستمری هام خوب باشه بعد نوبت اول هم ک ...

من اینو شنیدم ک نمره کتبی خرداد کمتر از ۷ باشه ب معنای تجدید هست 

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای زنه‌ می گفت ما فقط با ۷ قبول می کنیم 😭 وای مگه نهاییه اخه چرا اینجوری می کنن‌😭😭😭

😂😂😂مگه اموزش پرورش مال باباشونه که بخوان با ۷ قبول کنن؟ اینا ایین نامه اموزش پرورشه تو جمع نمرات پایانی و مستمر ۷ بگیری قبولی 

بخدا اشتباه میکنی من جات باشم همین فردا میرم واسه ترمیم معدل تاریخ اقدام میکنم ریاضی رو میزارم تبصره

اها ببخشید یلحظه راجب تاریخ هواسم نبود دارم واسه شما مینویسم خب ببین دارم میگم بهت دیگه کلا ۵ تا تبص ...

از الان استرس گرفتم 

اینکه رد بشم چی میشه 

پس فقط ۲ تا تبصره نیست؟؟؟

من همش میگفتم این دوتا رو برا کدوما میرسه اخه 

بقیه میمونه😂

پس برای تخصصی یا عمومی میشه ۴ تا گذاشت ربطی نداره ک داخلی باشه امتحان درسته؟

من آزاد قبول شدم مدیریت بیمه

ازاد اصلا ربطی به کنکور نداره بدون کنکور هم میشه بری یا اگرم بخواد فقط میری یه برگه خالی میدی تحویل و میری ثبت نام میکنی من خودم خواستم برم اصلا به کنکور احتیاج نداشت و بر اساس معدل بود 

خب چرا همچین رشته ای میخوای بخونی علاقه داری؟

نمیدونم من خنگم یا چی!خیلی سردرنمیارم از این چیزا مثلا فکر کن مستمری هام خوب باشه بعد نوبت اول هم ک ...

خب خوب گفتی ببین واسه قبولی قبولی ولی باید پاس بشن درسا توی امتحان پایانی حالا چه جمعشون بالای هفت باشه چ نه  

اگه پایانی زیر هفت بگیری باید بزاری تبصره و اینکه بله ۴ تا که هیچ پنج تارم میتونی تبصره بزاری 😂 من خودم علوم فنون ادبیمو گذاشتم تبصره 

البته زمان ما دوتا بیشتر نمیشد الان شده ۵ تا

از الان استرس گرفتم اینکه رد بشم چی میشه پس فقط ۲ تا تبصره نیست؟؟؟من همش میگفتم این دوتا رو برا کدوم ...

اره دوتا نیست پنج تاست اصلا نگرانم نباش بخدا ما که درسمونم خوندیم الان ب هیچکاریمون نیومده بیا من مدرک دیپلممو با معدل ۱۷ نسخه اصلیشو بدم بهت😂😂

اصلا استرس نداشته باش اصلااااا بخدا همش الکیه بخای بری دانشگاه با همون دیپلم بدون کنکور و با معدل ده‌هم از خداشونه بری دانشگاها خالی خالیه😂

خب خوب گفتی ببین واسه قبولی قبولی ولی باید پاس بشن درسا توی امتحان پایانی حالا چه جمعشون بالای هفت ب ...

دادامه من مریض احوالم چن روزه از زیر سروم بیرون اومدم هر خط رو میخونم گیج تر از قبل میشم نمره پایانی همون معدل کل رو میگی یا معدل درسه؟

پس نگران نباشم ۵ تا هم میتونم بذارم تبصره؟😭😭😭😭

اره دوتا نیست پنج تاست اصلا نگرانم نباش بخدا ما که درسمونم خوندیم الان ب هیچکاریمون نیومده بیا من مد ...

من میخوام کنکور زبان بدم میگن کمتر از ۲۰۰۰ باید بیاری خیلی رقابت اینا هست استرسسس گرفتم ک وای من ینی قبول میشم؟؟؟

دادامه من مریض احوالم چن روزه از زیر سروم بیرون اومدم هر خط رو میخونم گیج تر از قبل میشم نمره پایانی ...

ببین جفتش مهمه هم جمع کلش هم امتحان پایانی 

اگه امتحان پایانی رو بیوفتی باید تبصره بزاری اگه جمع کلش هم زیر ۷ بشه بازم باید تبصره بزاری یا امتحان بدی ولی خب همه معدلاشون واسه میانترم خوبه چون دست معلمه ولی پایانیه که اذیت میکنه پس تمرکزتو بزار روی پایانی

ایشالله زودتر خوب شی 🙂 

من میخوام کنکور زبان بدم میگن کمتر از ۲۰۰۰ باید بیاری خیلی رقابت اینا هست استرسسس گرفتم ک وای من ینی ...

من خودمم خیلی زبان دوست دارم در چه حد بلدی؟ 

خب استرس نداره که هدفت چیه؟

ببین جفتش مهمه هم جمع کلش هم امتحان پایانی اگه امتحان پایانی رو بیوفتی باید تبصره بزاری اگه جمع کلش ...

پس در هر صورت اگه کتبی خرداد ۴ تا کتاب رو کمتر از ۷ بشم میتونم تبصره بذارم

پنجمی برا چی بود جدیده؟ 

من ک فقط ۲ تا شنیده بودم

من خودمم خیلی زبان دوست دارم در چه حد بلدی؟ خب استرس نداره که هدفت چیه؟

خب ن پیشرفته ن متوسط

مکالمه روزانه میکنم ولی بعضی تخصصی ها ک کلمات سخت دارن . بین B2.c1 هستم

خب ن پیشرفته ن متوسطمکالمه روزانه میکنم ولی بعضی تخصصی ها ک کلمات سخت دارن . بین B2.c1 هستم

اون سختارو نمیتونم یکم لنگ میزنم

پس در هر صورت اگه کتبی خرداد ۴ تا کتاب رو کمتر از ۷ بشم میتونم تبصره بذارمپنجمی برا چی بود جدیده؟ من ...

دوتا مال زمان ما بدبخت بیچاره ها بود شما ۵ تا دارین😂 

بله مشکلی نداره خیالت راحت ۵ تا تبصره دارید🙂