2777
2789

دیشب دیدم رو فرشی خیسه خیسه متوجه شدم شلنگ اب لباسشویی خراب شده اب ازش اومده بیرون  کشیدیمش جلو شیرشو بستیم امروز مامانم اومده سراغش هر کاری کرد درست نشد هی بش میگم ولش کن میگه چیکار کنم تو این وضعیت بی پولی یکی بیاد درستش کنه ۱ تومن میگیره میگم خب وقتی بلد نیستی ولش کن برداشته به اون سر شلنگم ور رفته اون قسمتم ک به خود لباسشویی وصله زده شکسته وایساده غر زدن به خدا ک من بی کسمو تو این بدبختیو بی کسی خالا کی بیاد اینو درست کنه میگم اخه چرا بهش ور میری وقتی بلد نیستی ک خراب تر بشه انقدر تو زندگی این پدر و مادر سختی کشیدم که همون موقع ک داشت غر میزد داشتم قرصامو که روانپزشک بهم داده میخوردم پاشدم  اومدم نشستم تو اتاق بلند بلند میگه چکار کنم از دست تو ک هی منو چشمو رو میکنی هی پوزتو کج میکنی کاش سرطان میگرفتم میمردم نمیدونم چی دیگه وااقعا خستم از دست مامانم همینجور نشسته میگه ما کسیو نداریم ما بدبختیم  خب به جهنم ک بی کسو کاریم چکار کنیم حالا😭

خطاب به سران کشور ایران سوریه لبنان اسرائیل و سایر کشور های وابسته:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم  

اووف مادر منم میگه چفدر بدم میاد

خب بی کس و کاری میرفتی پیش خانوادت ببینیم برات چی حلوا حلوا میکنن

هدفم این روزا لاغر شدنه.... 1400/08/01___80کیلو....1400/09/09___74.15کیلو...1400/09/24___72.950کیلو... 1400/09/30___73.600❌❌... 1400/10/20___72.200...          1400/10/30__71.750... 1400/11/4___70.600.... 1400/11/20___69.850....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخالت نکن. بزار خراب تر بشه. وقتی ب حرفت گوش نمیده و اخلاقش اینه باید بدونی چطور رفتار کنی

دیگ هیچی نگفتم میگه چشمو رو میکنی راستم میگه ولی به خاطر اینه ک ازین زندگی داغون خسته شدم جونم ب لبم رسیده خاستگارم ندارم که ازدواج کنم برم ازدواجم بکنم انقدر ضربه روتی روانی خوردم ک پسر مردمم بدبخت میکنم

خطاب به سران کشور ایران سوریه لبنان اسرائیل و سایر کشور های وابسته:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم  

نباید از اول باهاش بحث میکردی.تو‌که اخلاقش رو‌میدونی که آخرش کار خودشو می‌کنه هیچی نمی گفتی.اونم‌دلش پره سر تو خالی می‌کنه.وای نباید اجازه بدی.آدما سطل زباله نیستند که دیگران ناراحتی هاشونو‌ تو اونا خالی کنند و خودشون خالی بشن.راهشم اینه که دور بشی و‌ از بحث و درگیری حذر کنی

من از اینکه کسی بالا سرم هی حرف بزنه و گوشزد کنه و نوچ نوچ کنه عصبی میشم

عجیبیه بعد این همه وقت هنوز اخلاق مادرت دستت نیست 

خب راها رپ میکشیدی میومدی اتاق بدون گوشزد 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نباید از اول باهاش بحث میکردی.تو‌که اخلاقش رو‌میدونی که آخرش کار خودشو می‌کنه هیچی نمی گفتی.اونم‌دلش ...

دور بشم کجا برم..جاییو نرارم ب قول خودش بز کسیم حتی ی نفرو ندارم برم خونش ی ساعت دلم بلز شه یا حداقل نباشم تو خونه

منظورم دوری از بحث بود

ب هر حال تو ی خونه ایم سفره بحث همینجور پهنه هی اشسته و میگه ما قلانیم ما اینجوریم

ب هر حال تو ی خونه ایم سفره بحث همینجور پهنه هی اشسته و میگه ما قلانیم ما اینجوریم

خب اونوقت بگو بله می‌دونم منم راحتم ولی همینه که هست کاری نمی‌تونیم بکنیم و پاشو‌برو‌خودتو به کاری مشغول کن هندزفری بزار گوشت که هر چی گفت نشنوی