2777
2789
عنوان

وای دوباره فک کنم تجدید شدم ای خدا منو بکش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 102 پست
مگه معلم نباید نمره بده؟چه ربطی به مدیر داره؟

اونجا مدیر میاد رسیدگی می کنه و خودشون صحیح‌ می کنن‌ وای چی کارش کنم 😭

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
مامانم ببرم دوشنبه خوبه ؟ اخه گند‌ اخلاقه‌ هوار هوار‌ می کنه اصلا نمیدونیم‌ چی کارش کنیم روانی رو چی ...

مادرت رو ببر اول با مدیر صحبت کنه 

مدرک قبولی دانشگاهوو ببرین و بگه روز قبل امتحان دچار تب و لرز شده بودی و با حال خرابت اومدی امتحان دادی

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مادرت رو ببر اول با مدیر صحبت کنه مدرک قبولی دانشگاهوو ببرین و بگه روز قبل امتحان دچار تب و لرز شده ...

اصلا قبول نمی کنه برگشت گفت به یه نفر که میخوتست از قبل بخونه بع من چه 

خیلی بد اخلاقن‌ نمی‌دونم چرا اینجوری می کنه😭

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
مادرت رو ببر اول با مدیر صحبت کنه مدرک قبولی دانشگاهوو ببرین و بگه روز قبل امتحان دچار تب و لرز شده ...

اینجور مدرسه ها ۷ نمیدن‌ همین جوری ؟ اخه جزوه داده بودن و کلی هزینه کردیم 

دانشگام‌ دیگه نابود شد رشته ام چی کار کنم یعنی ممکنه هفت بدن قبول شیم ؟ یکی گفت اگه ۷ نیاری‌ می نداز ...

باباااااااا عیبش چیهههه تبصره رو واسه چی گذاشتن فرزندم بزار تبصرههههه من تبصره از افتخارات زندگیمه😌😌😂 بخدا بخودت میای میبینی همش الکی بود اووون همه غصه و اصلا تاثیری ندارهههه الان دانشگاها التماست میکنن بری فقط بزار تبصره برو خلااااص

اینجور مدرسه ها ۷ نمیدن‌ همین جوری ؟ اخه جزوه داده بودن و کلی هزینه کردیم

بگه مریض بودی

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
باباااااااا عیبش چیهههه تبصره رو واسه چی گذاشتن فرزندم بزار تبصرههههه من تبصره از افتخارات زندگیمه😌 ...

عزیزم استفاده کردم همه ارو 😞

باباااااااا عیبش چیهههه تبصره رو واسه چی گذاشتن فرزندم بزار تبصرههههه من تبصره از افتخارات زندگیمه😌 ...

دیگه نابود شدم نمی کشم

عزیزم استفاده کردم همه ارو 😞

ببخشید من پسرم

معذرت میخام البته من میدونم شما نمیدونستی پسرم که گفتید عزیزم 🙏 

خب حالا تا واست بگم چیکار کنی سلطان تبصره نامنظم جلوته😂😂 بهم بگو بینم چیارو تبصره گذاشتی و رشتت چیه 

اونجا مدیر میاد رسیدگی می کنه و خودشون صحیح‌ می کنن‌ وای چی کارش کنم 😭

عزیزممم میدونم چه استرسی داری.امیدوارم نمره رو بهت بدن.خدا ازون مدیرتونم نمیگذره مطمین باش.

ولی اگه تونستی هرجور شده شماره ی معلم ریاضی رو پیدا کنن یجوری بهش بگو.به هرحال معلم اونه

ببخشید من پسرممعذرت میخام البته من میدونم شما نمیدونستی پسرم که گفتید عزیزم 🙏 خب حالا تا واست بگم چ ...

ای وای ببخشید معذرت‌ می خوام‌ 

من رشته ام انسانی هست فلسفه‌ زبان و ریاضی و تاریخ تبصره‌ کردم برای دوازدهم بود اینا 

یه دونه عربی دوازده هفته دیگه امتحان دارم 

یکی ام ریاضی ده که داخلی بود دادم که گند زدم 😭

ای وای ببخشید معذرت‌ می خوام‌ من رشته ام انسانی هست فلسفه‌ زبان و ریاضی و تاریخ تبصره‌ کردم برای دوا ...

خواهش میکنم چه حرفیه تو که نمیدونستییی 

خب ببین تو ۵ تا تبصره داری و ۶ تا تجدید 

۴ تاشو استفاده کردی ولی اشتباهت کجا بوده اشتباهت اینجا بوده که باید ریاضیتو میزاشتی تبصره برو ببین میزارن تاریخ ترمیم معدل کنی ریاضی بزاری تبصره؟ اینجوری عالی میشه چرا؟ چونکه توی تاریخ مطالب پیش زمینه هم نیستن مثل ریاضی ینی لازم نیست درس یکو بلد باشی تا درس دو رو جواب بدی 

بعد این‌وسط میای چی میکنی میای بارم بندی درسایی که نمرشون بالاست رو در میاری به اندازه ای که ده بگیری درس میخونی که کاریم نداره کمتر از نصف کتاب میشه و پاس میشی حالا اگه مشکلی داری بازم بگو‌ راهنماییت کنم