2777
2789
عنوان

وای دوباره فک کنم تجدید شدم ای خدا منو بکش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 102 پست
پس مدرسه راه میاد . مستمر رو بیست دادن . خیلی زیاده

یعنی میشه زیر ۷ رو قبول کنن ؟ ای کاش می‌شد 😞

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
😂😂😂مگه اموزش پرورش مال باباشونه که بخوان با ۷ قبول کنن؟ اینا ایین نامه اموزش پرورشه تو جمع نمرات ...

یعنی اگه زیر ۷ ام باشم باید قبول کنن‌؟ 

ببخشید انقدر‌ سوال می کنم

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂😂 من اپشن های بسیاری رو جلوت‌میزارم چون یسالی هست غذا میپزم😂 بفرما دم در بده

بنازم 

کجا بیام آدرس بده 

🤣

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

یعنی اگه زیر ۷ ام باشم باید قبول کنن‌؟ ببخشید انقدر‌ سوال می کنم

فدا سرت 

ببین تو چه پایانی و چه جمع نمرات ترمت زیر ۷ باشه شامل تبصره میشه هرچند که اگه جمع نمرات ترمت بالای ۷ باشه قبولی ولی باید امتحان پایانیت پاس بشه🙂

فدا سرت ببین تو چه پایانی و چه جمع نمرات ترمت زیر ۷ باشه شامل تبصره میشه هرچند که اگه جمع نمرات ترمت ...

نه متاسفانه تبصره‌ ندارم ۴ تاشم‌ استفاده کردم تموم شده 

ولی کاش ریاضی رو پاس شم😔

نه متاسفانه تبصره‌ ندارم ۴ تاشم‌ استفاده کردم تموم شده ولی کاش ریاضی رو پاس شم😔

۵ تاس تبصره 

ایشالله که میشی حرص نخور با حرص چیزی عوض میشه؟ نه پس هیچ فایده ای نداره 

قوی باش همچی درست میشه قول میدم بهت حالا دوماه اینور اوونور داره ولی تموم میشه 

بخدا دلت واسه این روزا تنگ میشه ببین کی گفتم