2777
2789
عنوان

١٢میلیون خرج کردیم برا عروسمون شب یلدایی ببریم زنگ زدن نیارین

| مشاهده متن کامل بحث + 12540 بازدید | 230 پست

بنظرم برادرتون میرف نامزدشو میوورد کادوشو میدادین اونهمه تدارک رو هم میدید میرف ب خانوادش میگف که بفهمن چقد بی ارزشن که لیاقت هر محبتی رو ندارن...

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم زودقضاوت نکنید شاید عروس این وسط بی گناهه 

زین پس هم تا دعوت نکردن نرید خونشون 

برای نوروز و عیدای دیگه ام به دختر چند روز قبلش بگید بیاد خونتون و اونجا هدایاشو بدید

البته اگه بهتون ثابت شد عمدی در کار نیست وگرنه دیگه کنسل کنید همه چیزو

فک نکنم الان که از دستشون ناراحتیم کاری بکنیم شاید زمان باعث بشه اتیشمون بخوابه و براش کارایی بکنیم ...

اسی واسه یلدا هیچ خانواده عروسی ، خانواده داماد و دعوت نمیکنه 

خانواده داماد زنگ می زنه میگه میخوایم یلدایی بیاریم

اگه شرایط داشتن میگن شام بیاید اگه نه عصر می برید و برمی گردید خونتون

اسی جان شما بزرگواری کردین رسم رو درست بجا اوردین چون اسمش روشه یلدایی، یعنی باید همون وقت خودش برده بشه که کارشما درست بوده

تا اونجا که من اطلاع دارم رسم بر اینه که خونواده عروس و خونواده داماد یلدارو باهم بگذرونن حالا نمیدونم چرا عروس شما اینطور رفتار کرده احتمال میدم براشون مشکلی پیش اومده خواستن شما خبردار نشین مهمونی خونه فکوفامیلو بهانه کردن

الله اعلم🤷‍♀️

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

چندسال پش مادرشوهر آبجیم زنگ زد گفت ما آخر هفته ۶۰نفر میایم خونتون عیدی بیاریم مامانمم کنسل کرد گفت ما عیدی نمیخوایم

۶۰نفر میخواستن بیان خونمون واسه شام دوتا تیکه لباس بدن ب عروسشون برن

اسی منظورم ب شما نیست ولی از این مدل آدما هم هس

ت 

لازم نبود با ۶۰نفر بیان با خانواده خودشون میومدن و میرفتن 

گذشته رو فراموش کن ولی درسی رو ک بهت داده رو هرگز💔

استارتر جان یلدایی اینطوریه که خانواده عروس هم متقابلا کادو برای داماد میخرن.پالتو نیم بوت بافت و...یا احتمالا وسعشون تنگه و پول ندارن یا وقت نداشتن که سریع بخرن.اگر این موردم فاکتور بگیریم مطمئن بشید که بین برادرتون و عروستون خدای نکرده شکراب نباشه

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

اتفاقا ارزش دخترشون رو حفظ کردن به نظر من

والا منم بودم اگه روزی دخترم رو شوهر بدم ولله خجالت میکشم جلوی فکو فامیل

اونا واسه دختراش فلان قدر طلا و کادو بیارن بعد دختر من فقط یه سبد میوه و پوتین