2777
2789
عنوان

١٢میلیون خرج کردیم برا عروسمون شب یلدایی ببریم زنگ زدن نیارین

| مشاهده متن کامل بحث + 15817 بازدید | 235 پست
دخترم خوب باشه پسرم خوب باشه خانواده خوب نباشن ازدواج اشتباهه

اینجور که معلومه خانوادش خوب نیستن

و گرنه بر دخترسون ارزش قایل میشدن 

متاسفانه حسرتشو رو دل دخترشون گذاشتن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من واقعا تعجب میگنم از نظرات کاربرا وااااااقعا تعجب میکنمواقعا متاسفم ... یکی که اومده میگه کادوها س ...

داداشم گفت مامان اونا که اینطوری گفتن خوب خودمون استفاده کتیم 

ما به جز اون عروس و داداشم بچه های دیگه ای هم داریم 

پس چرا برای خودمون استفاده نکنیم 

دیگه زنگ زدم به داداش دیگم و خانمش و خواهرم بچه هاش اومدن جاتون خالی خودمون همگی کلی زدیم رقصیدیم

اون داداشمم میتونست برداره زنشو بیاره 

ولی زنش نیومد 

حالا قبلا یه جورای همیشه خونمون هست در حد ناهار شامی یا پذیرایی کوچیکی 

انگار خانوادش نزاشتن بیاد داداشمم نگه داشتن کلا اونم نیاد 

مهم نیست هر چی بود گذشت 

براشونم کلی کیک و میوه شیرینی نگه داشتیم 

تشریف بیارن میتونن دلشون خواست بخورن و استفاده کنن

بخدا وقتی اینقدر بی لیاقتن اشتباه میکنید عید هم براشون کاری کنید... دیگه دارن خودشونو نشون میدن. شما ...

فک نکنم الان که از دستشون ناراحتیم کاری بکنیم 

شاید زمان باعث بشه اتیشمون بخوابه 

و براش کارایی بکنیم شایدم نه

عزیزم از چند روز قبل تر هماهنگ کردین؟اگه نه کاش از چند روز قبل هماهنگ میکردین که اگه بهانه‌ها میخواستن بیارن نمیتونستن

خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓
اره به خدا مامانم بنده خدا مذهبیه از کجا متوجه شدین

اونو که از ان یکاد حدس زدم🙈 ولی من دیدم وقتی مادرشوهر فرق داره با عروس ؟ عروس هم بدون اینکه بدی ببینه از مادرشوهر بد حرف میزنه ؛ یکیشون فامیل دوره یکیشون نزدیک ؛ اینی که نزدیکه میبینم مادرزن از مادرشوهر تعریف میکنه میگه از مادرشوهر اون یکی دخترم خیلی بهتره .. اما خود دختره که بیحجابه از حجاب مادرشوهر بد میگه! از وسواسش هم میگه خوبم باشی یه چیزی پیدا میکنن خلاصع

emtehanejabr.blogfa.com           برندهای اسراییلی که توی ایران هستن : ۱-خوراکی : کوکاکولا پپسی فانتا میراندا سپرایت کیت کت ام اند ام اسنیکرز مارس میلکا نوتلا تویکس سرلاک نان نسکافه نستله نسکوییک رانی ردبول پرینگلز لیپتون چیتوز ۲-بهداشتی : داو سیف سیگنال لوکس نیوآ سان سیلک آریل پانته نه پمپرز لوریل کلیر دامستوس اورال بی کولگیت حواست باشه سبد خریدت به خون فلسطینی آغشته نباشه😬🌈 میدونی وقتی امام زمان میاد همه از ته دلشون ظهور رو میخوان؟ تسکنه ارضک طوعا⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️منفی در مثبت منفی میشه مراقب باش با کی همنشین میشی⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن خیلی خوبه⭐️در طول روز چند بار بگو خدایا کمکم کن⭐️هرکاری که میکنی نیتت برای خدا باشه تا وقتی کسی جواب خوبیت رو با بدی داد رنجیده نشی⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست/ ز یزدان دان نه از ارکان که کوته دیدگی باشد ؛ که خطی کز خرد خیزد تو آن را از بنان بینی / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم ؛ قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون ؛ روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ؛ قرص ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی و تنبلی هم استفاده کردن ؛ قطره زعفران و قطره اسطوخودوس زردبند برای اعصاب ؛ قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی ؛ بجز روغن همشون رو داروخونه های مجازی داره 🌱

ببین من برا خواهرمم که عقده امسال یلدایی اوردن ولی از هفته قبلش هرچی ازش میپرسیدیم که برنامه ای دارن واسه یلدا یا نه میگفت من نمیدونم در حالی که خبر داشت،اصلا هیچی نگفت ازشون تا اینکه مادره سه روز قبلش زنگ زد به مادرم گفت فلان روز میایم واسه یلدایی اوردن

دعوت و اینجور مراسما باید رسمی باشه خصوصا که میگی یه ماهه عقد کردن هنوز خیلی غریبه این

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن

اصلا  دیگه  هیچ  مناسبتی  کادو  نگرید  براش

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

واقعا اگه دختر باباتی براش یلدای نمی‌بری اگه زنگ زدن بگید مهمون داریم باشه ی وقت دیگه جان من اینکارو انجام بدید حداقل برای دل اون مادرت

و ایما گذشت اونچه نباید ایگذشت ...باقی عمر هرچه بادا باد..🖤🍁

حق داره باید چند روز پیش میبردید نگه داشتید آخرین روز

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

من باشم کوفتم نمیبرم دیگه😂زدن مهمونیو کلا کنسل کردن

منم  بابا

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم