2777
2789
عنوان

١٢میلیون خرج کردیم برا عروسمون شب یلدایی ببریم زنگ زدن نیارین

| مشاهده متن کامل بحث + 13942 بازدید | 233 پست
ما اصلا قرار نبود شام بریم

نمیدونم بخدا چرا این اومد تو ذهنم ....کارشون ک هزار درصد زشته ...ولی شما واس ارامش دل مادر این روهم بگید بهشون شاید واقعا مشکلی داشتن ....

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

@kamelia234     خاستم ببینم تگ میشی👭🤦‍♀️❤

""""زندگی یک دورغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

سلووووم. یلداروز مادرو زایمانت پیشاپیش مباااااااااارکمیییشه دعام کنی موقع زایمانت؟ کاش پیشت بودم خدم ...

سلام عزیزم. ممنونم❤️حتما .. فردا انشالله موقعشه.. به یادتم❤️

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
سلام عزیزم. ممنونم❤️حتما .. فردا انشالله موقعشه.. به یادتم❤️

اوووووخوووودا...مراقب خودت باسشش

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
شب یلدا میبرن شگونش همینه اونا که مهمونی میرفتن میتونستن اطلاع بدن که یه روز قبل بیارن بحث مهمونی نی ...

قرار نیست فیکس همون شب ببرن دو سه شب اینور اونور تز میبرن یا ی هفته قبل 

باید از قبل اطلاع میدادن و هماهنگ میکردن که ما میخواین فلان روز بیایم که اونا هم برنامه نچینن

خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓
عزیزم مگه شما رسم ندارینو گرنه الان دیگه همه ایران رسم دارن شب یلدایی ببرن

باید با والدینش از قبل هماهنگ میکردین اون بی برنامه بوده

ولی خب کارشون خیلی زشت بود ماهم بودیم بدمون میومد

انگار شما نوکر اونایین