2777
2789
عنوان

١٢میلیون خرج کردیم برا عروسمون شب یلدایی ببریم زنگ زدن نیارین

| مشاهده متن کامل بحث + 15646 بازدید | 235 پست

من باشم دیگه نمیدمش هیچی میگفتیم دیگه نبودیم از دستت رفت مث خودشون تا حالشون جا بیا

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم همین شماااا قدر همچی دختریو میدونید بخدا دیدم که میگم

اره هر چقدر عروس پر رو باشه همه میترسن و برعکسش 

از ماست که برماست 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

شكر خدا ما از اين رسم ها نداريم

چقد بخاطر اين رسومات دل ها شكسته ميشه بحث و دعوا و دلخوري ميشه

جنوبيا از هفت دولت آزادن بنظرم

داغ دل ما را مگر دريا كند خاموش(بارها ترکیده)

خب عزیزم وقتی این همه کینه ونفرت دارین واجب نیست یلدایی ببرین هر کاری باید از ته دل باشه واقعا این ط ...

اگر این اتفاق برای پسر من می‌افتاد واقعاً نامزدی رو به هم می‌زدم کسی که انقدر شعور نداره که ما تهیه و تدارک دیدیم حالا یلدا پنجشنبه نه جمعه یلدا دو روزه و انقدر برای بچه‌اش ارزش قائل نیست لیاقت وصلت با ما رو نداره من بودم کلهم عروسی کنسل همه چی کنسل طلاق پسرمم می‌گرفتم 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
بنظرم درکم چیز خوبیه چرا یک هفته مونده ب یلدا یلدایی رو نبردن ؟؟،دقیقن گذاشتن شب قبل یلدا خب شاید مه ...

شب یلدا میبرن شگونش همینه 

اونا که مهمونی میرفتن میتونستن اطلاع بدن که یه روز قبل بیارن 

بحث مهمونی نیس میخوان خودشون رو اول کاری نشون بدن 

فقط به صرف شنیدن کلمه خواهرشوهر و مادرشوهر قضاوت نکنیم خیلی عروسها و خانواده شونم الکی شورحسینی برمیدارن و البته درس عبرت سایرین میشن و دیگه هیچ مادرشوهری به عروس احترام نمیذاره

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
خوب تو به نامزدت بگو کا چرا اینجوری میکنید

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من واقعا تعجب میگنم از نظرات کاربرا وااااااقعا تعجب میکنمواقعا متاسفم ... یکی که اومده میگه کادوها س ...

که عروس دفعه بعد پرروتر بشه قشنگ برینه به هیکلشون برعکس بهترین کارو کرده

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

برا من 

گفتن میایم 

مادرم بنده خدا چقدر تدارک دید شام و میوه و ...چقدر مهمون 

تا ده شب نیومدن اخرم شوهرم تنها اومد 

اخرم زنگ زد مادرش ما رسم یلدایی نداریم 

الانم تو نیم متریم نشسته 

دیشب برادرشوهرم زنگ زده برا دخترش یلدایی میارن اینو دعوت نکرده همه رو گفته 

جاریم گفته تو چون رسم نداری ما دعوتت نکردیم

نکنه برا جاریمم نبرده بوده 

حالا خوبه شوهرامون کلا خرج میدن نه این خانم 

ترک اردبیلن 

از دیشب تو هم هست دلمم براش سوخت 

اخه چرا خودتو اینجور بی عزت کردی زن 

نه خرج میکنی برا عروس نه هیییچی

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
شب یلدا میبرن شگونش همینه اونا که مهمونی میرفتن میتونستن اطلاع بدن که یه روز قبل بیارن بحث مهمونی نی ...

ما کاری ب شگون نداریم سر سلامتی و شادی خانواده خودم و عروس مهمه زودتر میبردن به مشکل نمیخوردن

بعد استارت تعریف کرده ک مادرش زنگ نزده به مادر عروس خبر بده وقت بگیره😐تو این دوره  زمونه بی خبر جنگ  هم نمیرن این که مهمونیه

سلامت باشی

سلووووم. یلدا

روز مادر

و زایمانت پیشاپیش مباااااااااارک

میییشه دعام کنی موقع زایمانت؟ کاش پیشت بودم خدمت میکردم بهت عزیزمممم

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ما کاری ب شگون نداریم سر سلامتی و شادی خانواده خودم و عروس مهمه زودتر میبردن به مشکل نمیخوردنبعد است ...

خودتونم میدونید که مادر عروس خواسته جای دخترش رو شیرین کنه 

از بقیه ریپلای کاربران هم دیدم همه شب یلدا میبرن 

خانواده عروس هم در جریان بودن چون اکثرا منتظرن 

امادگی خاصی هم لازم نبوده . میتونستن بگن ظهر بیارن اوناهم عصر برن 

من میدونم اون دختره یه چشمش خونه یه چشمش اشک و این کارای چسکی از مادر عروسها سر میزنه مثل اول کاری میخشون رو بکوبن 

اتفاقا این مراسمات به شگونش هست وگرنه روزای دیگه هم میشه میوه و کیک خرید و خوش گذروند 

شما یه هفته زودتر گرفتید لطف کردید ولی کسی که شب یلدا میبره کار بدی نمیکنه 

مادری که یه ماهه دختر شوهر داده باید حواسش باشه 

تازه چه مهمونی هس که دو روز طول میکشه 

فقططططططططط ناز و اداست و شکستن دل مادر پسره