جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خوشبختی و بدبختی ادما ربطی به شاغل بودن و نبودنشون نداره!
بنظرم اینکه شما برای زندگیت برنامه هدفمند داشته باشی و دایما در مسیر رشد باشی، روزات بی هدف و بی برنامه سپری نشن، یه انتخاب خوب داشته باشی ، اوقات فراغت و استراحتت رو در منار کسی باشی که بهتون خوش بگذره یعنی خوشبختی!
بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
قطعا شاغلی خوشبختی میاره چون هم حس مفیدی داری توی جامعه و هم اینکه استقلال داری، هرچیزی بخوای بخری بدون اینکه درخواست کنی از کسی میخری برای خودت ولی اینکه برای خرید هرچیزی منتظر باشی شوهرت بزنه به کارتت حس خیلی بدیه بنظرم حالا هرچقدرم بگی وظیفه و فلان.
خانه دار معلومه دیگهخانه داری ک شوهرش از همه نظر تامینش کنه مگه دیوونس بره سر کاراما خانه داری ک پول ...
عزیزم خوشبختی یه حس درونیه . هیچ ربطی به شاغل و خانه دار نداره
حرفتون خیلی زشته
من از هر لحاظی که فکرشو کنی تامینم . همسرمم عالیه . اما کار و شغلمو دوست دارم . خانه داری با روحیاتم سازگاری نداره . پس جای اینکه بمونم خونه و خودمو عذاب بدم به کارم میرسم . اما یکی دیگه با خونه موندن کیف میکنه و دوس داره . اونم کاملا محترم و مفیده
یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan