2777
2789
عنوان

قانعم کنید زنگ نزنم به شوهرم 😭 خیلی دلم تنگ شده ولی چ کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 61 پست
سرچی دعوا کردیاگه حق باهاته منت کشی نکن که عادت کنن به بی احترامییا ام فضا بده بزار متوجه بشه اشتباه ...

گفتم بالاتر

فردا میخوان خونوادش بیان خونمون 

اگه باهام قهر باشه آبروم رو‌میبره😭😭 

نمی‌خوام کسی بفهمه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گفتم بالاترفردا میخوان خونوادش بیان خونمون اگه باهام قهر باشه آبروم رو‌میبره😭😭 نمی‌خوام کسی بفهمه

یعنی دلش نمیخواد باهاش قهر بمونی

بعد تو رو برد خونه باباش خانوادش هم الان خبر دارن از جریان؟

اصلا سراغشو نگیر، دست روت بلند کرده ،حواست هست؟

فردا این یلدای کوفتیه ریدم تو این رسم و رسوما

چیکار کنم خونوادش میخوان بیان بقران به همه میفهمونه😭 

دیروز پیشش بودم بعد دعوا خواهرش زنگ زد گفت دارم برای زنت یلدایی میخرم می‌گفت زن می‌خوام چیکار یلدا می‌خوام چیکار خواهرش گفت باز چی شده 

بعد از ی ساعت هم خواهرش زنگ زد بهم که از ظهر زنگ میزنم به شوهرت جواب نمیده کارش دارم پیشت نیست؟ درحالی که نیم‌ساعت قبل باهاش حرف زده بود منم گفتم تا الان پیشش بودم گوشیش خرابه خاموشه میخواست از زیر زبونم بکشه می‌گفت صدات ی جوریه 

گفتم بالاترفردا میخوان خونوادش بیان خونمون اگه باهام قهر باشه آبروم رو‌میبره😭😭 نمی‌خوام کسی بفهمه

خب جلو اونا خوب باش 

نباید مشکل زندگیتو کسی بفهمه 

بین خودتو شوهرته 

ولی بعدش کوتاه نیا 

یعنی دلش نمیخواد باهاش قهر بمونیبعد تو رو برد خونه باباش خانوادش هم الان خبر دارن از جریان؟

داداشش که اونجا بود بعدشم باباش بهم زنگ زد گفت شیشه ماشینش چرا شکسته گفتم نمی‌دونم از خودش بپرس گفت ازش پرسیدم گفته زنگ بزنم از تو بپرسم منه خر هم لو دادم بعد باباش گفت دیدم ناراحت بوده ی دستی زدم بهت 

باباش اونجوری فهمید ..

فردا این یلدای کوفتیه ریدم تو این رسم و رسوماچیکار کنم خونوادش میخوان بیان بقران به همه میفهمونه😭 د ...

الان که نامزدین این کارو کرده ،وای ب حال بعدش...من ک اگه جان بودم ب جدایی فکرمیکردم

فردا این یلدای کوفتیه ریدم تو این رسم و رسوماچیکار کنم خونوادش میخوان بیان بقران به همه میفهمونه😭 د ...

عجب شوهره خریه شاید تو رو خیلی مظلوم دیده و تا بحال باهاش داد و هوار راه ننداختی

خب جلو اونا خوب باش نباید مشکل زندگیتو کسی بفهمه بین خودتو شوهرته ولی بعدش کوتاه نیا

جلو اونا خوب باشم اون ضایعم می‌کنه ی بار تو مهمونی ی حرفی زدم خوشش نیومد بعد قهر کرد من باهاش حرف میزدم روبشو میکرد اونور با زنعموش حرف میزد که منو ضایع کنه😔

به نظرم از قهر و دعوا نترس

همین الانم خانواده شوهرت در جریانن

تو کار بدی نکردی شوهرت مقصر بوده به نظرم بذار بیاد معذرت خواهی وگرنه عادتش میشه هم کتک میزنه هم بعدش میزنه به کولی بازی که تو هیچی نگی

💜
عجب شوهره خریه شاید تو رو خیلی مظلوم دیده و تا بحال باهاش داد و هوار راه ننداختی

جرات ندارم آرومم اینجوری می‌کنه داد و هوار چیه 😭 

بخدا هزار بار گفتم ببخشید تکرار نمیشه گفتم غلط کردم تکرار نمیشه 

راضی نمیشد دیوونه شده بود می‌گفت بگو چرا زنگ زدی بمن شک داری