2777
2789

دیشب خیلی باهام بد دعوا کرد 😔 

هیچ وقت انقد از هم بیخبر نبودیم 

از دیروز عصر خبر نداریم از هم 

جلوی داداشش خیلی کوچیکم کرد 😭 

چیکار کنم یکی قانعم کنه😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیشد ماجرا؟ چرا کوچیکت کرد فکر کن بهش

دیروز ظهر گفت دارم میام خونه غذا درست کن ساعت ۳ گفت تا ۶ نیومد هرچیم زنگ میزدم جواب نمی‌داد باباشم زنگ زد بهم که خبر ندارم ازش و منم استرس گرفتم دیگه چندین بار زنگ زدم پشت هم که جواب نداد .. زنگ زد گفت پایینم لباس بپوش بیا رفتم انقد سرم داد زد انقد داد زد با مشت زد شیشه جلو ماشین ترک برداشت 

بعدم منو برد خونه باباش اینا داداشش اونجا بود جلوی داداشش کتکم زد 😭 فقط بخاطر اینکه چند بار بهش زنگ زده بودم 

می‌گفت بهم شک داری😭

دلیل بحث رو گفتم نمی‌دونم چیکار کنم😔

آره می‌دونم ولی درکل اینکه یکم که بگذره از دعوا بشینید درباره ناراحت شدنتون صحبت کنید خیلی منطقی تره. تا اینکه هیچ حرفی نزنیم باهم و به اصطلاح قهر باشین..حالا متوجه حرفت هستم که غرور و...اینا ..ولی من بودم پیامی مبنی بر دلتنگی و دلخوری می‌نوشتم حالا خوددانی

دیروز ظهر گفت دارم میام خونه غذا درست کن ساعت ۳ گفت تا ۶ نیومد هرچیم زنگ میزدم جواب نمی‌داد باباشم ز ...

چقد آدم عوضی هست بمیرم برات دلت انشاالله خدا جوابشو بده ببین جای تو باشم اصلن باهاش حرف نمیزنم اگرم حرفی زد بهش میگم آقای فلانی اشتباه از من بود که نگرانت شدم دیگه هم اسمه منو نیار و بازم حرف نمیزنم تا به گوه خوردن بیفته