اصلا محلش نزار گیرم خانواده اش بفهمن قهرین به جهنم بخاطر شازده اوناس که قهری بزار مادرشوهرتم بفهمه دست روت بلند کرده.وقتی بخاطر زنگ زدن دست روت بلند میکنه بعد میگی زنگ بزنمش؟؟؟چرا ما زنا انقدرساده ایم..من باشم تا به گوه خوری نیفته محل سگشم نمیدم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
گفتم که دلیلش این بود ۳ ساعت هیچ خبری ازش نبود در حالی که گفته بودم چند دقیقه دیگه خونه ام منم نگران شدم چند بار زنگ زدم جواب نداد میگفت چرا زنگ زدی انقد
جلو اونا خوب باشم اون ضایعم میکنه ی بار تو مهمونی ی حرفی زدم خوشش نیومد بعد قهر کرد من باهاش حرف می ...
تو دیگه کی هستی باهاش خوب نباش شب هم اومد همه چی رو بزار کف دستش بگو چه خبرته هی با بدی هات میسازم هی بدتر میشی ، گناه کردم نگرانت شدم زنگ زدی اومدی جلوی داداشت کتکم زدی، بعد به خواهرت میگی زن میخوام چیکار یلدا میخوام چیکار، بگو خودتم خوشت میاد من در بارت این چنین رفتار کنم بگو اینی که واست میمونه منم نه کسی دیگه ارزشم را نگه دار خودتو بزار جای من
وای وای هروقت خانمهای ضعیف یا وابسته بهشوهرو میبینم دلم میخواد خودمو بکشم..بابا اعتماد به نفس داشته باش بهش اویزون نباش ۱سالم قهر کرد به درک اون اشتباه کرد باید اون زنگ بزنه..دلت تنگ چیش شده اخه مردا همیشه عاشق زنای قوی وبا اعتماد به نفسن
وای وای هروقت خانمهای ضعیف یا وابسته بهشوهرو میبینم دلم میخواد خودمو بکشم..بابا اعتماد به نفس داشته ...
تروخدا اینارو ول کنید این شعرا چیه من هرجوری باشم شوهرم باز ی دعوایی راه میندازه زنگ نمیزنم بهش تا خودش زنگ بزنه میگه سرت گرم کجا بود چرا زنگ نزدی زنگ میزنم اینجوری میکنه
الان من نمیخوام پدر شوهرم هی گیر بده اشاره بزنه چتونه حرف نمیزند ناراحتیت