2777
2789

من الان ۳۵ سالمه . تازه آزمون قبول شدم خدا بخواد از سال بعد شاغل میشم . تا الان خانه دار بودم خونه زندگیم مثل گل نگه می‌داشتم.  دو تا بچه داشتم همیشه خونم تمیز بود سر و وضع بچه هام مرتب بود خودم ترشی و قورمه سبزی و این خوراکی هارو درست میکردم اونم با عشق و علاقه ، اصلا پولش مهم نبود . با این کارا حس مفید بودن داشتم . خوشم میومد غذا ها و کیک ها و دسر های جدید یاد بگیرم و خودمو سرگرم کنم . همیشه صبح ها نهایتا ۸ پامیشدم و سعی کردم با وجود یه شوهر بی مسئولیت و به درد نخور زندگیم رو روال باشه. 

بعد طرف اومده با افتخار تاپیک زده روزا تا لنگ ظهر خوابم بچه ام همیشه خونه مامانمه شامم از بیرون میگیریم . خوب هدف تو از زندگی چیه ؟ بچه تو بزرگ بشه چه تصویری از خانواده تو ذهنش خواهد داشت ؟

حالا اصلا اینا به من مربوط نیست اما دیگه حس لاکچری بودن ب خودتون نگیرید 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون کسایی هم ک تو اون تاپیک خانمای شاغل بهشون توهین کرده بود و گفته بودن حمال ، الان همه جا برف اومده برید بشینید تو برفا بلکه یکم اونجاتون خنک شه 

من خودمم هنوز خانه دارم 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 

نه اشتباه نکنید 

ایشون خانه دار نیستن

دنبال توجه هستن حتی اگر توجه منفی باشه

وگرنه خانه داری با توی خونه بودن فرق داره 

خانه داری یه مهارت با کیفیت و بشدت نیازمند مدیریته

حرفهای ایشون رو به خانمهای کدبانو تعمیم ندید

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

خودم خانه دارم والا تا لنگ ظهر خوابیدن افتخار نیست

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
آزمون چی خوش به حالت

سردفتری اسناد رسمی 

ول کن  بابا

الان باز   خانه دارها    بنده خدا   میریزن به توهین

فکر میکنن   منظورت  با اونهاست

من شاغل     ولی خانه داری     واقعا کاره 

اون   جوابش رو  تو  تایپیک خودش چنان دادن   که قفل کزد رفت      خانم   لاکچرررررری