2777
2789
عنوان

چه با افتخار از علافی هاتون تاپیک می‌زنید خانم های خانه دار

| مشاهده متن کامل بحث + 4443 بازدید | 247 پست

منم شاغلم 

وای یا علی چه جراتی داری الانه که حمله کنن بهت

خدا شاهده دردونه خونه هستم مجردم

و صبح ها سختمه انقد برم سرکار

ولی پولی که بی منت باشه (بابام بنده خذا هیچوقت منت نمیذاره)

یه ارج و قرب دیگه ایی داره

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله موافقم

تنبلی چیزی نیست که بشه بهش افتخار کرد!

والا من شاعل هم نباشم دلم میخواد بچمو خودم تربیت کنم

خودم توی خاطرات کودکیش نقش فعال داشته باشم و از بودنش وکودکیش لذت ببرم‌

تا کی بخوابیم وتو گوشی باشیم؟

هدفمون از زندگی همینه؟ 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
الان دعوا میشه آدم چند بار بره بیرون بین اجتماع متوجه میشه شاغل بودن ومستقل بودن چقدر خوبه

اصلا شاغل هم نباشه . مگه همه خانمای خانه دار علاف و بیکارن ؟ خانم خانه دار صد تا شغل داره . رسیدگی به بچه و خونه و آشپزی و تمیزکاری و همه چیزش نرمال و درجه یکه . 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 

کاملا باهات موافقم. خانه دار بودن به معنی مصرف کننده و تنبل بودن و بی مصرف بودن نیست. ولی بعضیا دقیقا همین صفت ها رو دارن و اسم خودشونو گذاشتن خانه دار. خانه داری اون نیست.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
اون کاربر ک اصلا معلوم الحاله😂تمام دلخوشیش تو زندگی ژل و پروتز و عمله

یک  عده  هم  عجیب   هی میان  التماسش میکنن   عکس بزار      بیشتر  حس   لاکچری  بودن  بهش میدن  

هر کس زندگی خودشو داره.چه کار مردم داری

گفتم ک حس لاکچری بودن نگیرید ب خودتون . زندگیتون ب خودتون مربوطه

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 
الان دعوا میشه آدم چند بار بره بیرون بین اجتماع متوجه میشه شاغل بودن ومستقل بودن چقدر خوبه

من شاغلم گل

ولی اصلا این جمله رو نمیفهمم اخه مردم که روز به روز دارن بی فرهنگ تر و داغون تر میشن چرا خوبه؟

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
اصلا شاغل هم نباشه . مگه همه خانمای خانه دار علاف و بیکارن ؟ خانم خانه دار صد تا شغل داره . رسیدگی ب ...

اره بخدا    من خودم  اینقدر که  کارهای خونه و بچه و...  فشار روم میاره    واقعا  مسوولیت سنگین  خانه داری     البته اگه درست  انجامش بدی

من اهل کوبیدن هیچ کاربری نیستم ولی ایشون یکم کارش عجیب هست 

و فک میکنه کل دنیا زیر پاشه 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻