من الان ۳۵ سالمه . تازه آزمون قبول شدم خدا بخواد از سال بعد شاغل میشم . تا الان خانه دار بودم خونه زندگیم مثل گل نگه میداشتم. دو تا بچه داشتم همیشه خونم تمیز بود سر و وضع بچه هام مرتب بود خودم ترشی و قورمه سبزی و این خوراکی هارو درست میکردم اونم با عشق و علاقه ، اصلا پولش مهم نبود . با این کارا حس مفید بودن داشتم . خوشم میومد غذا ها و کیک ها و دسر های جدید یاد بگیرم و خودمو سرگرم کنم . همیشه صبح ها نهایتا ۸ پامیشدم و سعی کردم با وجود یه شوهر بی مسئولیت و به درد نخور زندگیم رو روال باشه.
بعد طرف اومده با افتخار تاپیک زده روزا تا لنگ ظهر خوابم بچه ام همیشه خونه مامانمه شامم از بیرون میگیریم . خوب هدف تو از زندگی چیه ؟ بچه تو بزرگ بشه چه تصویری از خانواده تو ذهنش خواهد داشت ؟
حالا اصلا اینا به من مربوط نیست اما دیگه حس لاکچری بودن ب خودتون نگیرید
کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده میکنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمیکنیم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
والا من شاعل هم نباشم دلم میخواد بچمو خودم تربیت کنم
خودم توی خاطرات کودکیش نقش فعال داشته باشم و از بودنش وکودکیش لذت ببرم
تا کی بخوابیم وتو گوشی باشیم؟
هدفمون از زندگی همینه؟
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
الان دعوا میشه آدم چند بار بره بیرون بین اجتماع متوجه میشه شاغل بودن ومستقل بودن چقدر خوبه
اصلا شاغل هم نباشه . مگه همه خانمای خانه دار علاف و بیکارن ؟ خانم خانه دار صد تا شغل داره . رسیدگی به بچه و خونه و آشپزی و تمیزکاری و همه چیزش نرمال و درجه یکه .
کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده میکنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمیکنیم
کاملا باهات موافقم. خانه دار بودن به معنی مصرف کننده و تنبل بودن و بی مصرف بودن نیست. ولی بعضیا دقیقا همین صفت ها رو دارن و اسم خودشونو گذاشتن خانه دار. خانه داری اون نیست.
من اهل کوبیدن هیچ کاربری نیستم ولی ایشون یکم کارش عجیب هست
و فک میکنه کل دنیا زیر پاشه
اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻