2777
2789
عنوان

چه با افتخار از علافی هاتون تاپیک می‌زنید خانم های خانه دار

| مشاهده متن کامل بحث + 4476 بازدید | 247 پست
منم شاغلم وای یا علی چه جراتی داری الانه که حمله کنن بهتخدا شاهده دردونه خونه هستم مجردمو صبح ها سخت ...

اصلا پول هم بدن به ادم

ولی هیچی این نمیشه که بدونی خودت ددامد داری و روش حساب کنی وبرنانه ریزی کنی برای پیشرفت شخصیت 

ما به دنیا نیومدیم که بخوریم وبخوابیم واقعا

حالا یکی خانه داره 

بازهم در راستای تربیت فرزند وشوهرداری تلاش میکنه و سعی میکنه آپدیت باشه اونم ارزشمنده

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
واقعا نمیفهمم اینا خسته نمیشن خودشون چه زندگی مضخرفی

بآور کنید همه مخلوقات خدا یه تاثیر مثبتی تو این دنیا دارن . به یه دردی میخورن . حتی مورچه ها . اما این . . . . .

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون خانم نمی‌دونم هدفش چیه از زندگی 

مادر منم خانه دار بوده از جوونیش پدرم هیچوقت خونه نبود شهر دیگه بود 

همیشه بار همه مسولیت زندگی رو دوشش بود 

دلم ذوق کور شدس ، لباس سفید عروس روغن ریخته س ،گوجه ی له شده س ،دلم شب امتحانه ،غروب جمعه س ...

همتون پیک میید چه خانم لاکژری، چه شما

شما میدونین پیک می معنیش چیه؟ 

یا چون تازگیا مده همه میگن شماهم گفتی 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

کاملا باهات موافقم. خانه دار بودن به معنی مصرف کننده و تنبل بودن و بی مصرف بودن نیست. ولی بعضیا دقیق ...

به خودشون میگن لاکچری😅

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
نه اشتباه نکنید ایشون خانه دار نیستندنبال توجه هستن حتی اگر توجه منفی باشهوگرنه خانه داری با توی خون ...

منم همین رو گفتم . خانم خانه دار صد تا بعد زندگی‌رو باید مدیریت کنه . اما این علافی و تا لنگ ظهر خواب بودن دیگه با افتخار تاپیک زدن نداره .

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 

من؟؟؟

اصلا پول هم بدن به ادمولی هیچی این نمیشه که بدونی خودت ددامد داری و روش حساب کنی وبرنانه ریزی کنی بر ...

اوهوم

من خواستگارام چندتاشون به خاطر حقوقم میومدن جلو اینه که از شغل بدم اومده 

چمدونم خستم از ادم دوزاری میگم کاش شغل نداشتم عوضش تدا شوهر خوب میداد بهم

انگار از خدا کمش میاد جفتشو بده بهم🤣🤣

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون

هرکسی شاغله خب خانه دار هم هست 😐کسیم که خانه داره شاغلم هست😐کار خونه هم یه جور شغله دیگه 

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    

والا 🫤

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷

الان منه شاغل با یه کوه استرس و خستگی دارم میرم

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    
همه اینجوری نیستن

مثلا شما شغلتون چیه 

خب اکثر مردم افت فرهنگ شدید دارن 

شاید یه شغلی دارین که با فرهنگ در ارتباط نیسین خدا خواسته برات

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون