2777
2789
عنوان

جاریم میگه شوهرت برات طلا نمیخره

657 بازدید | 45 پست

دیروز رفته بودیم خونه مادرشوهرم بعد جاریم اینا هم بودن 

خانوما یک ور نشسته بودن مرد ها یک ور

جاریم رو کرد پیش مادر شوهرم و جاریم گفت شوهرت طلا برات نمیخره؟

بعد ادامه داد گفت نگران نباش میخواهی بگم امیر حسین(برادر شوهرم)باهاش صحبت کنه که یاد بگیره؟

من گفتم اتفاقا میخره ولی من همش رو حمل نمیکنم با خودم 

مادرشوهرم گفت اخه امیرحسین قربونش برم برای سعیده جانم(جاریم)هر هفته طلا میخره 

منم گفتم شوهر منم برام میخره ولی من طلا فروشی سیار نیستم که و طلا هامو نمیکنم تو چشم بقیه

اخه خانوما امیر حسین(برادر شوهرم)رو کل فامیل دوست دارن منظورم از کل فامیل خاله هاش و اینان

همین خواهر شوهرم دکتر هست خب پول زیاد داره این امیر حسین (برادر شوهرم)بیکاره  این خواهر شوهرم که پولداره براش خونه خریده و ماشین خریده و هر ما نزدیک 40میلیون پول میریزه براشون تازه اگر کم بیاد بازم میریزه

این جاریم هر روز میرن رستوران گرون چون پول هاشو خواهر شوهرم میده براشون مهم نیست

تازه جاریم به خواهر شوهرم یک بار گفته بوده که اگر هر ماه به ما پول ندی میرم از امیرحسین طلاق میگیرم چون بیکاره 

جاریمم قبول کرده هر ماه کلی پول میریزه

یک جواب دندون شکن برای دفعه بعدی پیدا کنید لطفا

خدا جونم مرسی که با اینکه هنوز کوچولو هستم بهم سه قلو دادی اونم 3تا دختر خوشگل نمک قول میدم از فرشته هات خوب مراقبت کنم   

من نمیدونم طلسم کردن خواهر شوهرم رو جاریم اینا

اخه  هر ماه براشون پول میریزه

هر چی بخواهن براشون میخره 

الانم یکم خواهر شوهرم پول کم اورده میخواهد بره وام بگیره برای جاریم اینا خونه جدید بخره

دارم دیوانه میشم

خدا جونم مرسی که با اینکه هنوز کوچولو هستم بهم سه قلو دادی اونم 3تا دختر خوشگل نمک قول میدم از فرشته هات خوب مراقبت کنم   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جواب دندون شکن؟؟؟

به نظرم حتما از این آدم سمی دوری کن،شر دور بلا دور.

تنها جواب دندون شکن به نظرم اینه بهش بگی خدارو شکر میکنم اگه شوهرم هر وقت دستش پول باشه برام طلا میخره،دستش جلوی بقیه دراز نیست

مغزم ترکید بس این و اون کردیولی وارد بازی مادرشوهر و جاری نشوبگو الهی شکر خدابیشترش کنه

دیگه  خواستم کامل توضیح بدم

باشه گلم مرسی

میگفتی خداروشکر ما اندازه خودمون داریم چشم دل سیرم گشنه نیستم که دم به دقیقه طلا بخوام اندازه خودم دارم، پولمون که مال مفت نیست شوهرم زحمت می‌کشه براش به اندازه نیاز خرید میکنیم