2777
2789
عنوان

واسه آقایی که از زندگی با همسرش خسته شده ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 4476 بازدید | 236 پست
عجب شما چرا یه طرفه قاضی رفتی شما که جای اون زن نیستی طبق گفته خودت فقط حرفهای پسر عموت رو شنیدی دفا ...

یعنی الان تکلیفش چیه خودش میگه زنم خیلی محدودم کرده شوق و اشتیاق زندگی رو ازم گرفته بچه دار شدیم دیگه اصلا من زن و مرد سن بالا رفتار میکنیم جوونی رو از دست دادم انرژی و شوق و اشتیاق رو از دست دادم خیلی حیف شدم من با این روحیاتش که داشتم از این حرفا میزنه همسرش نمیتونه عشق بده و عشق بگیره یه سری فقط رفتار دیکته شده قدیمی طور داره تکرار میکنه. از یه طرف اون دختره هر کاره هست سر زنده است روحیه داره شاده این شادی رو منتقل میکنه احساس خوبی میده. خیلی پیچیده شده براش نمیتونه تصمیم بگیره فقط بخاطر بچه ها مونده. 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

من با کارش موافق نیستم ولی زنش خیلی شرایط مسمومی تو خونه براش ایجاد کرده یه پسر شاد رو تبدیل به یه م ...

اون دیگه یه پسر سر به هوا نباید باشه مسئولیتش بیشتر شده پدرشده اون بچه ای هم که بغل میکنه نتیجه اسپرمشه یعنی زنا فقط باید بچه داری کنن مردا آزاد باشن این همه زن خانه دار خسته رو نمیبینین یعنی همه ی اینا باید برن با یکی دیگه 

تازه ایشونم باید مراعات زن حاملشو بکنن که هورموناش به هم ریخته  و نیاز به محبت و مراقبت بیشتری میخواد نه به فکر نیاز ...خودش باشه 

اصلا اصلا قابل توجیح نیست 

کوبرام رفیق صوغرا💜  دوستان عزیز کاربری رو دادم به شخص دیگه ای خودم با جدید میام.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی الان تکلیفش چیه خودش میگه زنم خیلی محدودم کرده شوق و اشتیاق زندگی رو ازم گرفته بچه دار شدیم دیگ ...

چرا این حرفها رو به شما میزنه چرا به زن خودش نمیگه 

در ضمن برای یه کار اشتباه اگه هزارتا دلیل بیاری 

میشه هزار و یه اشتباه 

این فامیل شما هوس برش داشته لیاقتش همون 

دختریه که با مرد متأهل دوست میشه 

مادر بچت بودن کم چیزی نیست آره این بنده خدا 

بچه آورده به خوش‌تیپی روز اول نیست باید هم دیگه 

اونو نخواد 

همه حرفهایی که زده بهانه است 

پای یک زن در میان است 

فکر می کنی این همه خیانت و طلاق برای چیه ؟

چرا این حرفها رو به شما میزنه چرا به زن خودش نمیگه در ضمن برای یه کار اشتباه اگه هزارتا دلیل بیاری م ...

منم موندم چرا این حرفا رو به اسی ميزنه من اگه پسر عموم بیاد در مورد خیانت حرف بزنه دیگه باهاش حرف نمیزنم چه برسه به دلداری دادنش

کوبرام رفیق صوغرا💜  دوستان عزیز کاربری رو دادم به شخص دیگه ای خودم با جدید میام.

پووووف 

دیگه اسم کاربریتو میبینم حالت تهوع میگیرم

بس کن 

کاملا واضحه اون دختره خودتی 

نگا چه زندگی ای داری که حسرتشو میخورن اما لیاقتشو نداری

صدبار من پیاماتو دیدم با آرامش گفتم نکن اینکارو عزیزم نکن

به توچه که افسردس

همبشه تو نینی سایت به این فکر میکردم کسی هست که خیانت کنه به ی مرد متاهل و تاپیکای ناله زنای متاهل از خیانت شوهرشونو بخونه و از خودش متنفر نشه که خب جواب سوالم پیدا شد

فقط میدونم تو با حرفای ماها درست نمیشی درست میری وسط اون زندگی و خرابش میکنی هم زندگی خودت هم اون آقا 

اونجاس که باید کاسه چه کنم چه کنم دستت بگیری

اگر دور از جون،خواهرم بودی به ولای علی همچین میزدمت که نتونی از جات بلند شی(اینو گفتم فکر نکنی من دشمنتم یا چی)

داشتم امروز به این فکر میکردم دیکه بدتر از این نمیشه که دوست مشترکمون پیام داد راستی میدونستی نامزدت با دوست من رل زده؟درست وقتی مجبور شدین بخاطر خودتون موقتی جداشین ۵ روز بعد رل زده😊 اندکی قبل مهر

فقط میتونم بگم اون مرد چقدرررر هیز وهول وبی حیاست .خدا لعنتش کنه .از اولم یه زن خوب وباکمالات رو حیف نمیکرد .

میرفت بهمون دختر شاد عشوه گر وکثافت ازدواج میکرد که به قول خودت الانم داره ازش روحیه ونشاط میگیره🤮🤮🤮

الهی همون دختره وهمین مرد نادون به زمین گرم بخورن .

خیانت چه فکری چه مادی وچه معنوی توجیهی نداره 

توی مجازی هم این کثافت کاریا رو رواج ندین 

و قبحشو نریزین🤬🤬🤬

هر مردیکه متاهله و بخاد بایه زن متاهل یا مجرد لاس بزنه 

لاشیه کثافته الهی جز جیگر بگیره 

وهر دختر مجرد و یا متاهلی که بخاد با مردای دیکه دوست بشه لاس بزنه کثافتتتتته کثافت 

بی شرم وبی حیا .الهی قطع نخاع بشه تا زندگی یه زن دیگه رو به خاک نکشه .

آتیش میگیرم وقتی میبینم این همه آه ونفرین زنان خیانت دیده رو میبینن ولی یه عده احمق وپلشت؛ آدم نمیشن 

خدا یا اهلتون کنه ویا محوتون کنه