2777
2789
عنوان

جاریم میگه شوهرت برات طلا نمیخره

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 45 پست

باور نکردم، ببخشید.

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! باسوادانِ بی سواد! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)

خواهرشوهرت متخصصه؟ خودش زندگی شوهر و بچه نداره که داره به اینا خدمت میکنه؟ اسی من. رک بهت میگم من اگه جای جاریت بودم از این که شوهرم بی کار و بی عاری و جیره خور خواهرشوهرمم از غصه میمردم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینجور مواقع اصلا نباید دهن ب دهن بشی جواب بدی ی کلمه میگفتی مبارکت باشه ولی من علاقه ای ب طلا ندارم ترجیحم اینه جای دیگه سرمایه گذاری کنمو با گوشی خودتو سرگرم میکردی خانواده مادر منم اینجورین  میگن دندون سالم نباشه طلا باشه  عشق طلان من بینشون نظرم فرق داره همیشه سوال جوابم میکنن جواب نمیدم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
چه خونواده داغونین که میشینن درباره این چیزا حرف میزنن. زشته واقعا.

اره وقعا

من هر چی سکوت میکنم ادامه میدن

خدا جونم مرسی که با اینکه هنوز کوچولو هستم بهم سه قلو دادی اونم 3تا دختر خوشگل نمک قول میدم از فرشته هات خوب مراقبت کنم   

من نمیدونم طلسم کردن خواهر شوهرم رو جاریم اینااخه هر ماه براشون پول میریزههر چی بخواهن براشون میخره ...

حس میکنم زیادی اغراق میکنی مگه میشه اصلا

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

متن تاپیک فیکه وبا اوضاع اقتصادیه موجود همچین چیزی وجود نداره به سلامت

این سطح درامد که برای پزشک وجود داره. ولی جدا این که پزشک پولشو بده خونه و درامد برای برادرش باورنکردنیه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

جواب دندون شکن؟؟؟به نظرم حتما از این آدم سمی دوری کن،شر دور بلا دور.تنها جواب دندون شکن به نظرم اینه ...

اره همین حرف و میزنم

خدا جونم مرسی که با اینکه هنوز کوچولو هستم بهم سه قلو دادی اونم 3تا دختر خوشگل نمک قول میدم از فرشته هات خوب مراقبت کنم   

متن تاپیک فیکه وبا اوضاع اقتصادیه موجود همچین چیزی وجود نداره به سلامت

دقیقا مگه میشه اصلا این ازاوناش بود 

هرکاری کردم نتونستم باورکنم

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

مگه میشه هر ماه پول بده به برادرش؟

شاید بهت دروغ گفتن 

و اینکه رابطه اون دوتا به شما ربطی نداره که ..

میگفتی مگه رفته سرکار شوهرت؟ 

نگو حمل نمیکنم اینا..بگو هر وقت صلاح بدونیم میگیریم صلاح ندونیم نمیگیریم

خواهرشوهرت متخصصه؟ خودش زندگی شوهر و بچه نداره که داره به اینا خدمت میکنه؟ اسی من. رک بهت میگم من اگ ...

نه مجرده خواهر شوهرم

منم مثل تو اگر شوهرم بیکار بود....

ولی از شاه بهتر زندگی میکنن 

هر وقت جاریم و میبینم یک لباس جدید و کفش جدید داره