2777
2789
عنوان

جاریم میگه شوهرت برات طلا نمیخره

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 45 پست
متن تاپیک فیکه وبا اوضاع اقتصادیه موجود همچین چیزی وجود نداره به سلامت

عزیزم به قران راست میگم

من نمیدونم شایدم جاریم دروغ میگه و طلا هاش فیکه

ولی اینو خوب میدونم که هر ماه خواهر سوهرم کلی پول میریزه براش

خدا جونم مرسی که با اینکه هنوز کوچولو هستم بهم سه قلو دادی اونم 3تا دختر خوشگل نمک قول میدم از فرشته هات خوب مراقبت کنم   

اینجور مواقع اصلا نباید دهن ب دهن بشی جواب بدی ی کلمه میگفتی مبارکت باشه ولی من علاقه ای ب طلا ندارم ...

دفعه بعدی اینو میگم

ممنون گلم

خدا جونم مرسی که با اینکه هنوز کوچولو هستم بهم سه قلو دادی اونم 3تا دختر خوشگل نمک قول میدم از فرشته هات خوب مراقبت کنم   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حس میکنم زیادی اغراق میکنی مگه میشه اصلا

نه واقعی میگم 

طلا هاش شاید فیک بشه من نمیدونم

ولی اینو میدونم که هر چی دارن از خواهر شوهرم 

چون برادر شوهرم بیکاره

نه مجرده خواهر شوهرممنم مثل تو اگر شوهرم بیکار بود....ولی از شاه بهتر زندگی میکنن هر وقت جاریم و میب ...

به ظواهر توجه نکن   از داخل مطمئن باش شاد نیست . آخرش که خواهرشوهرت ازدواج میکنه اون وقت  جاریتم بادش می‌خوابه ‌ اما خداییش خواهرشوهرت خیلی اشتباه میکنه خداییش تعجب کردم 

مگه میشه هر ماه پول بده به برادرش؟شاید بهت دروغ گفتن و اینکه رابطه اون دوتا به شما ربطی نداره که ..م ...

هر ماه پول رو که میده

مگر یک درصد دروغ باشه

ولی اینو میدونم برادر شوهرم بیکاره

دفعه بعدی اینجوری میگم

مرسی گلم

حالا خواهر شوهرتون دلش میخواد اینطور خرج کنه 

شما چیکار داری زندگی بقیه 

کسی از شما پرسید یا گفت طلا نمیخری؟ 

بگو هر وقت پول باشه میخرم نباشه هم شکر ایرادی نداره 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
نه تو مارو .....فرض کردی توهماتت رو اینجا پخش نکنتو این اوضاع اقتصادی ، همسر به زنش بذل و بخشش نمیکن ...

ببین عزیزم من دروغ نمیگم

مگر اینکه به من دروغ گفته باشن

ولی اینو میدونم که خواهر شوهرم هر ماه پول میده

چون بیکاره برادر شوهرم

به ظواهر توجه نکن از داخل مطمئن باش شاد نیست . آخرش که خواهرشوهرت ازدواج میکنه اون وقت جاریتم باد ...

اره منم با این موافقم

چون بالاخره یک روزی خسته میشن

مرسی که درک کردی عزیزم

منم به نظرم از درون ناراحتن و از ظاهر شاد

حالا خواهر شوهرتون دلش میخواد اینطور خرج کنه شما چیکار داری زندگی بقیه کسی از شما پرسید یا گفت طلا ن ...

اینو میگم

ولی به  من ربطی نداره واقعا ولی اخه دیگه صبرم بریده

سعی میکنم کم تر دخالت کنم

مرسی گلم

اینو میگمولی به من ربطی نداره واقعا ولی اخه دیگه صبرم بریدهسعی میکنم کم تر دخالت کنممرسی گلم

به خاطر آرامش خودت گفتم عزیزم 

انشاالله همیشه حال دلت خوب باشه 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
چرت و پرت میگه دیگه

چون برادر شوهرت بیکاره میخواد تو جمع با این حرفا بی عرضگی پسرش رو قایم کنه

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
من نمیدونم طلسم کردن خواهر شوهرم رو جاریم اینااخه هر ماه براشون پول میریزههر چی بخواهن براشون میخره ...

خونه بخره زندگیشونم دست میگیره دیگه حق دخالت تو همه چیشون رو به خودش میده همش منت سرشون می‌ذاره خانواده ی شوهر الکی خوبی نمیکنن

نه واقعی میگم طلا هاش شاید فیک بشه من نمیدونمولی اینو میدونم که هر چی دارن از خواهر شوهرم چون برادر ...

بابا مسخرت میکنن 

خانم دکترا اونقد بیکارنیستن خودشون درگیر حاشیه ها کنن

برا پولشون تلاش میکنن کمترکسی میاد اینجوری بذلو بخشش کنه 

بعد اونقد لول پایینه که بیاد به خزعبلات عروس گوش بده 

اگه بخوایم بگیریم مهربونه خوباهمه مهربونه به شماهم کمک میکنه 

یاتومارو اسکل فرض کردی یاخودت اسکلی که باورمیکنی 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

نه تو مارو .....فرض کردی توهماتت رو اینجا پخش نکنتو این اوضاع اقتصادی ، همسر به زنش بذل و بخشش نمیکن ...

غیر باور هست خواهرش اینقدر به برادرش پول بده شاید برادره از نظر مالی کمک لازم داشته باشه یه کمک کوچیکی بکنه نه این که اونقدر پول بده هر هفته برا زن داداشش طلا بخره این همه ریخت پاش کنن خونه بخرن با پول خواهرش😐به نظر میاد برادر شوهره یه کاری میکنه نمیخوان کسی متوجه بشه  با اسم خواهرش ماس مالی میکنه

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
این سطح درامد که برای پزشک وجود داره. ولی جدا این که پزشک پولشو بده خونه و درامد برای برادرش باورنکر ...

منم  اول این فکرو کردم 

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم