2777
2789

چهار سالی میشه ی بویه خیلی باکلاس به مشامم میخوره اصلا مشابه بوش رو تا الان ب دماغم نخورده بود بیشتر شوهرم این بو رو میداد لباسام و.... کمدم و پول نقد ک میاورد رو پولا بود این بو و من فکر میکردم ادکلن مشتری هاست

بویه اشنا و خیلی خوبه بویه زنانه هس

یه مدت هیچ خبری از این عطر خوش بو نبود تا همین امروز 😐

دو روز پیش شوهرم زیر انداز پهن کرده بود و شوهرم و بچه ها روش نشسته بودن خوراکی میخوردن جمش کردم تکونش دادم پهن کردم رو رخت اویز تو بالکن این مدت اصلا از خونه بیرونم نرفتم 

امروز رفتم زیر انداز رو از بالکن بیارم زیر اندازه ب شدت بویه همون ادکلن اشنا رو میده حتی از کنارش هم رد میشم بویه ادکلنه رو میفهمم 😐

ب شوهرم و مامانم و چن نفر دیگ دادم بو کنه ولی هیچ کدوم بوش رو نفهمیدن من فقط بو رو میفهمم 

این یعنی چی ؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بوی ندم کننده لباس یا شوینده تون نیست؟بعضیاش کپسول معطر توشون هست کهدتو تبلیغات میگفت با حرکت عطر پخ ...

عطر  نرم کنندم رو میشناسم این عطر غریبه برای خودمون نیست مهمونم نداشتم هیچ کسم بوش رو نمیفهمه فقط خودم میفهمم😐

عزیزم شاید بوش تو بینیت پر شده .

بعیده واقعا بو بده چون اگه بود بقیه متوجه میشدن.

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

ممکنه توهم باشهچون عادتتونه بو کردن همه چیو اینکه بقیه هم بویی حس نمیکنن

من بویایم افتضاح قویه بویه همه چی رو سریع میفهمم 

غیر ممکنه توهم باشه اونم چهار سال